GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Θεόπνευστη τροπολογία για τα 20 δις δρχ. του Παγκόσμιου Στίβου Αθήνα 1997..."

Διαβάστε την ανακοίνωση του Νίκου Νικολόπουλου: "Δεν μπορούσαμε ούτε να γνωρίζουμε, μα ούτε να φανταστούμε τους ακριβείς ...




Διαβάστε την ανακοίνωση του Νίκου Νικολόπουλου: "Δεν μπορούσαμε ούτε να γνωρίζουμε, μα ούτε να φανταστούμε τους ακριβείς λόγους που οι αρμόδιοι Υπουργοί δεν έπρατταν έως και σήμερα το συνταγματικό τους καθήκον και κρατούσαν την υπόθεση στον «πάγο». Το αποτέλεσμα όμως, όλοι το γνωρίζουμε. Οι αποδεδειγμένα ένοχοι μετά από 17 χρόνια όχι μόνο βλέπουμε να κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι, αλλά και να μην επιστρέφουν τα βεβαιωμένα από το Ελεγκτικό Συνέδριο κλοπιμαία.

Μιλάμε για το μεγάλο σκάνδαλο του Παγκόσμιου Στίβου της Αθήνας 1997.
Tα πρόσωπα που αναφέρονται στο πόρισμα είναι όλοι τους, ένας κι ένας.

Ολόκληρη Ομάδα και μάλιστα με Δομή, Ιεραρχία και ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ.

Δεν θα μπορούσε κανείς να πει, πως το ως άνω φαινόμενο αποτελεί το παράδειγμα του ορισμού της Εγκληματικής Οργάνωσης; Στην περίπτωση της σκανδαλάρας αυτής, κατατέθηκε ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ στο σχέδιο νόμου: "οργάνωση της νομικής μορφής θρησκευτικών κοινοτήτων..." της Γεν. Γραμμ. Θρησκευμάτων.

Με τη θεόπνευστη συνημμένη τροπολογία, ζητούν να θεωρηθούν όλες οι δαπάνες του ''Αθήνα ‘97' νόμιμες, χωρίς να εκτελούνται καταλογισμοί και τυχόν βεβαιωθέντα ποσά να διαγράφονται!!!

Όντως θεόπνευστη ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ...

Θέλουν με δυο λέξεις να [απαξιώσουν/αδρανοποιήσουν/ διαγράψουν] τους εξονυχιστικούς ελέγχους 5 χρόνων της οικονομικής επιθεώρησης και άλλων 5 χρόνων ελέγχων του Ελεγκτικού Συνεδρίου (=Ανώτατου Δικαστηρίου στο εν λόγω θέμα). Θέλουν να απαλλάξουν τα μέλη και τον Πρόεδρο, τον εκλεκτό των Περιφερειακών εκλογών του Μαΐου του 2014.

Από το Δ.Σ. τόσο της Οργανωτικής Επιτροπής, όσο και της Γενικής Εκτελεστικής Επιτροπής των αγώνων παρέλασαν, άλλωστε, πολλοί επιφανείς του Πασοκικού Καθεστώτος, που μεγαλούργησε, ενώ λίγο αργότερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, όπου ως γνωστόν η ρεμούλα, χωρίς αμφιβολία, ανάχθηκε σε επιστήμη!

Φυσικά θα πρέπει να υπενθυμισθεί, ότι η ιστορία της εν λόγω διοργάνωσης με την τεράστια διασπάθιση δημοσίου χρήματος, εξελίσσεται με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, σημερινό αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Κυβέρνησης Σαμαρά, στο τιμόνι του υπουργείου Πολιτισμού.

Αυτά αποκάλυψε σε σημερινή ενημέρωση ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής, κος Ν. Νικολόπουλος, που προσέφερε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες την ως άνω πληροφορία και συνέχισε:

Απλά συλλογιστείτε ότι το διαβιβαστικό της Εισαγγελίας Πρωτοδικών (Α.Π. 65378), με την υπογραφή του κ. Παναγιώτη Πούλιου για την υπόθεση, έχει ημερομηνία 23-07-2007, ενώ το πόρισμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου παραδόθηκε τον Ιούλιο του 2013!

ΑΠΟ 2,5 ΔΙΣ, ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ 19 ΔΙΣ ΔΡΧ...

Το ύψος της ρεμούλας;

Κρατηθείτε: o αρχικός προϋπολογισμός ξεκίνησε από τα 2,5 δις για να πάει στα 9 δις και να εκτοξευτεί τελικώς στα 19 δις δρχ +… Κάτι, κοντά στα 60 εκ. ευρώ δηλαδή!

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου έχει καταθέσει πλήθος ερωτήσεων για το θέμα, με τελευταία την ερώτηση προς τον Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού με κοινοποίηση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου το Ιούλιο του 2014, με την οποία ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όπως εις το όνομα του Ελληνικού Λαού, η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου να παραδώσει όλα τα στοιχεία στις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές βάσει του Συντάγματος και του ΟΡΚΟΥ που έδωσε, έτσι ώστε οι κλέφτες, οι επίορκοι και οι καταχραστές να βρεθούν επιτέλους ενώπιον της Δικαιοσύνης και να επιστραφούν όλα τα κλεμμένα χρήματα, που φορτώθηκαν στις πλάτες αθώων ανθρώπων και κατέστρεψαν το μέλλον της χώρας μας.

Σήμερα 3 μήνες μετά δεν έχουμε ακόμη λάβει απάντηση από τον Υπουργό Πολιτισμού, κ. Κ. Τασούλα ή τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Ανδριανό. Γιατί;

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ 30 εκ ...ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ…

Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν Δικαιοσύνη και τα ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΤΩΡΑ να επιστρέψουν στα Δημόσια Ταμεία. Ειδικά στην περίπτωση του σκανδάλου του Παγκοσμίου Στίβου Αθήνα 1997, μετά από 17 χρόνια κωλυσιεργίας και κουκουλώματος, επιτέλους, τον Ιούλιο του 2013 παραδόθηκε το πόρισμα, που καταλογίζει 30 εκατομμύρια ευρώ σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ήδη όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες μέρες,

Έγκυρο δημοσίευμα, όμως, ανέφερε ότι τις τελευταίες δύο ημέρες, κορυφαία πρόσωπα του Πασοκικού αθλητικού κατεστημένου είχαν συναντήσεις και ανέθεσαν σε “εμβληματική φυσιογνωμία” του αθλητικού κινήματος με τεράστιες προσβάσεις στα ΜΜΕ να αναλάβει την επαφή με την κυβέρνηση, με σκοπό να ακυρωθούν με οποιοδήποτε τρόπο οι καταλογισμοί αυτοί!!!

Ο Πρόεδρος του ΧΡΙ.Κ.Α., κ. Νίκος Νικολόπουλος, εξετάζει ως πολύ σοβαρές τις πληροφορίες, ότι αυτή την εβδομάδα σχεδιάζουν με τροπολογία σε νομοσχέδιο (του Υπουργείου Παιδείας Τρίτη ή Τετάρτη) να απαλλαχθεί η παρέα που χρέωσε 20 δις δραχμές τότε τον Ελληνικό λαό, παρότι το Ελεγκτικό Συνέδριο από πέρσι έχει κάνει τη δουλειά του.

Μιλάμε δηλαδή, όπως είπε ο Ν. Νικολόπουλος, ότι πάνε να ισοπεδώσουν τη Δικαιοσύνη για να βγάλουν ΚΑΘΑΡΟΥΣ, τους «Αρχινονούς του ΠΑΣΟΚ», και συνέχισε:

«Μήπως γι΄ αυτό δεν απαντάνε οι αρμόδιοι Υπουργοί στην Ερώτηση του ΧΡΙ.Κ.Α. στη Βουλή;»

Τους προειδοποιούμε:

Να μην τολμήσουν να χώσουν άλλο ένα καρφί στο ήδη πληγωμένο «Σώμα» της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Το ΧΡΙ.Κ.Α. καλεί όλους τους Βουλευτές και κάθε ενεργό πολίτη αυτήν την εβδομάδα να παρακολουθήσουν τη συζήτηση της ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ, που πρώτος και καλύτερος υπόγραψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Αντ. Σαμαρά, Άδωνις Γεωργιάδης.

Θέλουν να Αθωώσουν και να Ξεπλύνουν τους ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ Δημοσίου Χρήματος…

Είναι ντροπή η ΝΔ να έχει καταντήσει η κολυμβήθρα, όπου ξεπλένονται τα εγκλήματα που έχει διαπράξει το ΠΑΣΟΚ επί δεκαετίες.

Καθημερινά, Σαμαράς – Βενιζέλος ρημάζουν τους θεσμούς μέσω της διαπλοκής, της διαφθοράς και των ελεγχόμενων από αυτούς ΜΜΕ για να καλύψουν ποινικές ευθύνες των προστατευόμενων τους.

Εμείς, μαζί με τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό, απαιτούμε:

Να επιστραφούν ΤΩΡΑ τα 30 εκατομμύρια Ευρώ στα κρατικά ταμεία."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση