GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκαν τα οστά της Γαλλίδας τουρίστριας που αγνοείτο στον Όλυμπο από το 2010

Μετά από 4 χρόνια από την εξαφάνισή της, φαίνεται να εντοπίστηκαν τα οστά της 37χρονης τουρίστριας από τη Γαλλία που είχε εξαφα...



Μετά από 4 χρόνια από την εξαφάνισή της, φαίνεται να εντοπίστηκαν τα οστά της 37χρονης τουρίστριας από τη Γαλλία που είχε εξαφανιστεί από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2010 στην περιοχή του Ολύμπου.

Όλα ξεκίνησαν όταν σήμερα το πρωί η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης δέχθηκε κλήση από μία Ελληνίδα ορειβάτη που βρισκόταν στον Όλυμπο και ένιωσε έντονες ενοχλήσεις, πιθανόν από σκωληκοειδίτιδα.
Στη διάρκεια της επιχείρησης για τη μεταφορά της γυναίκας σε νοσοκομείο της περιοχής, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε από μέλη της Ελληνικής Ομάδας το πτώμα που πιθανότατα ανήκε στη Γαλλίδα τουρίστρια, που αγνοείται από το 2010. Στο σημείο σπεύδουν περιπολικά με δυνάμεις της αστυνομίας.
Η άτυχη 37χρονη γυναίκα είχε ξεκινήσει ανάβαση από την νότια πλευρά του Ολύμπου και σύμφωνα με τις έρευνες των αρχών διανυκτέρευσε σε ξενώνα των Καρυών, πριν συνεχίσει την πορεία της. Όλο το προηγούμενο διάστημα είχε επικοινωνία με τους οικείους της στην πατρίδα της, αλλά μετά την 30η Σεπτεμβρίου -μέρα που είχε προγραμματίσει την αναρρίχηση- δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση