GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε τον 22χρονο θαυμαστή της LADY GAGA που την έκανε να κλάψει. O διάλογος μεταξύ τους! [photo]

Η τύχη έκανε δύο άγνωστους μεταξύ τους νεαρούς να συναντηθούν τυχαία στο ΟΑΚΑ, περιμένοντας να μπουν προκειμένου να παρακολουθή...



Η τύχη έκανε δύο άγνωστους μεταξύ τους νεαρούς να συναντηθούν τυχαία στο ΟΑΚΑ, περιμένοντας να μπουν προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συναυλία του ινδάλματός τους, της Lady Gaga. Ο φουσκωτός ιππόκαμπος που κρατούσε ο 18χρονος Κωνσταντίνος, ολομόναχος μέσα στο πλήθος, κίνησε την περιέργεια του 22χρονου Λάζαρου Σανιδά που ήταν με την παρέα του.
Τότε διαπίστωσαν ότι τους ένωνε κοινή μοίρα και ο Λάζαρος, που μόλις πήρε πτυχίο διαιτολόγου - διατροφολόγου, ζήτησε να τους συντροφεύσει.
Η συνέχεια ήταν συγκλονιστική, όταν ο Κωνσταντίνος πέταξε τον ιππόκαμπο στη διάσημη σταρ, που βούρκωσε όταν διάβασε από μικροφώνου το σημείωμα που τον συνόδευε:
Εντυπωσιακή η ποπ σταρ πάνω στη σκηνή«Δεν με ξέρεις, όμως εσύ μου έσωσες τη ζωή. Σε λέω "μητέρα" διότι μπορεί να μη με γέννησες, αλλά είσαι ο άνθρωπος που με κράτησε στη ζωή. Με έκανες να αγαπήσω τον εαυτό μου, όπως είμαι. Ήμουν θύμα bullying κι εσύ με βοήθησες να το ξεπεράσω και να βγω δυνατός.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την εμμονή μου μαζί σου, αλλά δεν δίνω δεκάρα, διότι, εφόσον έχω εσένα στη ζωή μου, είμαι χαρούμενος και περήφανος για τον εαυτό μου. Τώρα που εκπλήρωσα τον στόχο μου να σε δω, θα προσπαθήσω να πραγματοποιήσω ένα ακόμη όνειρό μου: να σε συναντήσω, να σε αγκαλιάσω και να σου πω πόσο πολύ σε αγαπώ...».
Συγκινημένη η τραγουδίστρια, ζήτησε από τον αποστολέα του γράμματος -με «σπασμένη» φωνή- να τη συναντήσει στα παρασκήνια μετά το τέλος της συναυλίας.

«Ενας μπράβος είπε στον Κωνσταντίνο ότι είχε δικαίωμα να πάρει άλλον έναν μαζί και πήρε εμένα.
Μας έδωσε οδηγίες: "Μην την αγκαλιάσετε, μήπως είστε άρρωστοι! Αφήστε να το κάνει εκείνη".

Η Lady Gaga ήταν στο ντους και περιμέναμε μία ώρα κι ένα τέταρτο, ώσπου ακούσαμε από τον ασύρματο "Lady is ready".
Μόλις έφτασε, πάθαμε σοκ γιατί τη λατρεύουμε.
Μας μίλησε ελληνικά: "Ελα, ρε... Τι κάνεις;"! "Θεέ μου, δεν το πιστεύω!" είπα. "Είσαι χαρούμενος;" με ρώτησε στα αγγλικά και μετά μας ρώτησε αν μας άρεσε το σόου.
Της απάντησα ότι ήταν καλύτερο από το προηγούμενο στη Σόφια, που παρακολούθησα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση