GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρέθηκες να δουλεύεις ως υπάλληλος; Θέλεις να γίνεις νέος/νέα επιχειρηματίας;

- Θέλεις να ανοίξεις μια νέα επιχείρηση αλλά διστάζεις. Δεν ξέρεις τι, που, πως και πόσο θα στοιχίσει! - Βαρέθηκες όμως να δου...



- Θέλεις να ανοίξεις μια νέα επιχείρηση αλλά διστάζεις. Δεν ξέρεις τι, που, πως και πόσο θα στοιχίσει!
- Βαρέθηκες όμως να δουλεύεις για άλλους για "ψίχουλα"...
- Το κεφάλαιο που έχεις δεν είναι μεγάλο, αλλά θέλεις όσο το δυνατόν μπορείς να το διασφαλίσεις, όπως και το μέλλον σου!

Διάβασε πιο κάτω τι πρέπει να κάνεις ΤΩΡΑ (αν είσαι στο Νομό Αττικής):

Μπες στον κόσμο του franchise με μια πολλά υποσχόμενη και υγιείς επιχείρηση με μικρό αρχικό κεφάλαιο.

Φτιάξε την δική σου γωνιά "Constantin" με ψωμί, κουλούρια, γλυκά και καφέ σε μια από τις περιοχές που σε ενδιαφέρει και γίνε ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας!

Από τα μέσα του καλοκαιριού οι φούρνοι "Constantin" ξεκίνησαν το πρόγραμμα franchise για υποψήφιους επιχειρηματίες στην Αττική, που θέλουν να έχουν το ταμείο τους γεμάτο και το κεφάλι τους ήσυχο.

Το φημισμένο ψωμί του Μενιδίου από το 1980 επιβάλλεται πλέον να βρίσκεται σε κάθε γωνιά της Αττικής και αργότερα Πανελλαδικά.

Το concept "Constantin" που κερδίζει τις εντυπώσεις...
Ψωμί - Γλυκό - Καφές και σε...delivery! (δες την σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ και θα καταλάβεις)
Οι παραδοσιακοί φούρνοι της γειτονιάς με το ψωμί και το γάλα κλείνουν ο ένας μετά τον άλλο.
Είναι δύσκολο μια επιχείρηση, όσο μικρή και αν είναι, να επιβιώσει πουλώντας μόνο ψωμί στην γειτονιά.

Οι φούρνοι "Constantin" είναι γωνιές από 50τμ έως 110τμ που σχεδιάζονται με έναν ιδιαίτερο τρόπο για να "πουλάνε" στον καταναλωτή τα πάντα.

Ένα μικρό πολυκατάστημα γεύσεων
Ψωμί σε τουλάχιστον 20 είδη, αρτοποιήματα, κουλούρια, λουκουμάδες, σάντουϊτς, μπουκίτσες (δες στις φωτογραφίες που ανεβαίνουν καθημερινά ΕΔΩ), γλυκά ημέρας και όχι κατεψυγμένα, σφολιατοειδή, καφές όλων των ειδών, αναψυκτικά, γάλα, γιαούρτι, χυμοί και χίλια δυο ακόμα καλούδια, όλα ημέρας, όλα με τα καλύτερα υλικά της αγοράς!


Το μυστικό της επιτυχίας - Λίγα τετραγωνικά μέτρα, μεγάλοι τζίροι
Τα καταστήματα σχεδιάζονται από επαγγελματίες. Πριν σχεδιαστούν όμως, πρέπει να εγκριθούν από γνώστες της αγοράς ως σημεία, με στατιστικές. Ένα σημείο γνωρίζουμε πριν από την κατασκευή του τι τζίρους θα κάνει με πολύ μικρή απόκλιση. Άρα, επιχειρείτε εκ του ασφαλούς.

Δείτε όλο το concept των φούρνων "Constantin" ΕΔΩ (στο τέλος της σελίδας μπορείτε να συμπληρώσετε την ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ για να επικοινωνήσει ο υπεύθυνος ανάπτυξης μαζί σας) και ίσως να γίνεται ένα μέλος με την δική σας γωνιά "Constantin" σύντομα.

Φούρνοι "Constantin"
Ημερομηνία Ιδρύσεως: 1980
Έδρα: Αττική
Τηλ.: 210 2444716
Site: www.constantinbakery.com
Email: info@constantinbakery.com
Facebook: www.facebook.com/constantinbakery

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση