GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαγνησία: Αρπαξαν 300 κιλά αμύγδαλα από το κτήμα παραγωγού

Επαθε σοκ ο ιδιοκτήτης ενός αγροκτήματος με αμυγδαλιές στο Σέσκλο Μαγνησίας, όταν διαπίστωσε ότι ολόκληρη η συγκομιδή του που μόλις ...


Επαθε σοκ ο ιδιοκτήτης ενός αγροκτήματος με αμυγδαλιές στο Σέσκλο Μαγνησίας, όταν διαπίστωσε ότι ολόκληρη η συγκομιδή του που μόλις είχε μαζέψει με πολύ κόπο από τα δέντρα του είχε κάνει φτερά και οι προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς κινδύνευαν να τιναχτούν στον αέρα!
Ο άτυχος αγρότης είχε μόλις τινάξει τις αμυγδαλιές του και είχε συγκεντρώσει πάνω σε ένα πανί που είχε στρωμένο περισσότερα από 300 κιλά καρπού τα οποία είχε αφήσει κατά την διάρκεια της νύχτας. Όμως, υπολόγισε χωρίς τους επιτήδειους που λυμαίνονται τις αγροτικές παραγωγές σε όλη τη Θεσσαλία! Δυο άγνωστοι εισέβαλαν στο κτήμα, έσυραν το πανί και έγιναν… καπνός μαζί με τα αμύγδαλα.
Ο παραγωγός ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες και οι άνδρες της Ασφάλειας Βόλου κατάφεραν να εντοπίσουν έναν από τους δράστες της κλοπής. Πρόκειται για έναν 30χρονο Αλβανό που συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Όμως, τα 300 κιλά αμύγδαλα παραμένουν άφαντα, όπως και ο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων συνεργός του!

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση