GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουκρανία: Πάνω από 3.000 οι νεκροί

Ο αριθμός των ανθρώπων οι οποίοι έχουν χάσει τη ζωή τους στην ένοπλη διαμάχη στην Ουκρανία ξεπέρασε τις 3.000, εάν συμπεριληφθούν σε...


Ο αριθμός των ανθρώπων οι οποίοι έχουν χάσει τη ζωή τους στην ένοπλη διαμάχη στην Ουκρανία ξεπέρασε τις 3.000, εάν συμπεριληφθούν σε αυτόν οι επιβαίνοντες της πτήσης MH17 των μαλαισιανών αερογραμμών, ανέφερε υψηλόβαθμός αξιωματούχος του τομέα ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών.
Ο βοηθός γενικός γραμματέας του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ιβάν Σιμόνοβιτς ανέφερε σε έκτακτη συνεδρίαση στον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) ότι ο καταγεγραμμένος αριθμός των νεκρών από την έναρξη της ένοπλης αντιπαράθεσης έφθασε επισήμως τις 2.729.
Ο αριθμός ξεπερνά τις 3.000 εάν προσμετρηθούν τα 298 θύματα της πτήσης MH17, όπως και πρέπει να συμβαίνει, σύμφωνα με τον κ. Σιμόνοβιτς.
Ο ίδιος είχε ανακοινώσει στις 29 Αυγούστου απολογισμό 2.593 νεκρών, συμπεριλαμβανομένων των αμάχων, των Ουκρανών στρατιωτικών και αστυνομικών, καθώς των φιλορώσων αποσχιστών της ανατολικής Ουκρανίας.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση