GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών το σπίτι 33χρονου στα Ιωάννινα

Και χασίς και ηρωίνη και χάπια! Απ’ όλα είχε ο μπαξές ή πιο σωστά το διαμέρισμα ενός 33χρονου στα Ιωάννινα... Ο 33χρονος είχε ...



Και χασίς και ηρωίνη και χάπια! Απ’ όλα είχε ο μπαξές ή πιο σωστά το διαμέρισμα ενός 33χρονου στα Ιωάννινα... Ο 33χρονος είχε μπει καιρό τώρα στο στόχαστρο της Δίωξης Ναρκωτικών και, όταν οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στην πόλη των Ιωαννίνων και του έκαναν έλεγχο, βρήκαν πάνω του τις μικροποσότητες που διακινούσε σε χρήστες ναρκωτικών.

Στο σπίτι του, όμως, βρήκαν και κατέσχεσαν 57,4 γραμμάρια ηρωίνης, επτά ναρκωτικά χάπια χωρίς συνταγή γιατρού και μια συσκευασία με λευκή σκόνη άγνωστης χημικής σύνθεσης που εστάλη για ανάλυση στο Χημείο, ενώ ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων άσκησε στον 33χρονο δίωξη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Παράλληλα, στα «πράσα» ενώ διέθετε το παράνομο εμπόρευμά του σε χρήστες ναρκωτικών του Βόλου συνελήφθη ένας 50χρονος από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή του μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,51 γραμμαρίου, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 24,52 γραμμαρίων και τρεις συσκευασίες με υπολείμματα χασίς. Ο δράστης, πάνω στον οποίο κατασχέθηκαν 395 ευρώ προερχόμενα από την εμπορία, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση