GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φάρσαλα: Με ΚΤΕΛ και ταξί μετέφεραν 4000 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Στα ίχνη κυκλώματος που διακινεί μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων από την Αθήνα προς την περιφέρεια βρίσκονται οι άνδρες του αστυ...


Στα ίχνη κυκλώματος που διακινεί μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων από την Αθήνα προς την περιφέρεια βρίσκονται οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Φαρσάλων, μετά τη σύλληψη ενός ταξιτζή που παρέλαβε ένα από τα φορτία και ενός Πακιστανού που το παρέλαβε.
Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι η διακίνηση του παράνομου φορτίου γινόταν μέσω του ΚΤΕΛ Φαρσάλων και έθεσαν υπό επιτήρηση στο σταθμό. Μόλις εμφανίστηκε ένας 38χρονος οδηγός ταξί και παρέλαβε τέσσερα δέματα που περιείχαν 3.980 πακέτα λαθραίων τσιγάρων τα οποία είχαν φτάσει από την Αθήνα με λεωφορείο, τον συνέλαβαν. Ο ταξιτζής αποκάλυψε ότι θα παρέδιδε τα λαθραία τσιγάρα σε έναν 31χρονο Πακιστανό στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας και αμέσως οργανώθηκε ελεγχόμενη μεταφορά.
Στο προκαθορισμένο σημείο έφτασε ο αλλοδαπός, πλήρωσε το κόμιστρο της μεταφοράς και, μόλις παρέλαβε τα λαθραία τσιγάρα, συνελήφθη. Τα λαθραία πακέτα εστάλησαν στο Τελωνείο Λάρισας για τον προσδιορισμό των αναλογούντων φόρων και δασμών και οι δυο διακινητές παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, ενώ το ταξί του 38χρονου κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς λαθραίων προϊόντων.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση