GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαθήματα ήθους! Υπάλληλος στην Καθαριότητα του Δήμου Ξάνθης βρήκε 4.200 ευρώ και τα παρέδωσε

Μαθήματα εντιμότητας παρέδωσε πριν από μερικές ημέρες ένας υπάλληλος του Τμήματος Καθαριότητας στον Δήμο Ξάνθης ο οποίος βρήκε ...



Μαθήματα εντιμότητας παρέδωσε πριν από μερικές ημέρες ένας υπάλληλος του Τμήματος Καθαριότητας στον Δήμο Ξάνθης ο οποίος βρήκε το ποσό των 4.200 ευρώ και παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να το κρατήσει.

Αντίθετα, επέλεξε να παραδώσει τα χρήματα αρχικά στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Χασάν Ογλού Φερντούν ο οποίος στη συνέχεια παρέδωσε τα χρήματα στην Ασφάλεια Ξάνθης.
Μετά από έρευνες της Αστυνομίας κατέστη εφικτό να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης των χρημάτων, ενώ μιλώντας στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Ξάνθη FM100 και την εκπομπή Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα ο κ. Φερντούν ανέφερε πως “θέλω να συγχαρώ τον συγκεκριμένο υπάλληλο της Υπηρεσίας. Με το που βρήκε τα χρήματα ήρθε και μου τα παρέδωσε. Ακόμη και σε αυτές τις συνθήκες βλέπουμε πως υπάρχουν ακόμη άνθρωποι. Πρέπει δε να ξέρετε πως ο εν λόγω υπάλληλος περνά πολύ δύσκολα, έχει και ένα παιδί με ειδικές ανάγκες, και θέλω μέσα από την ψυχή μου να τον συγχαρώ”.

2 σχόλια

  1. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ 4200E NA MAΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα ντε! Σωστός!

    Πουσταριά δημοσιοκάφροι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση