GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες των 5 μελών της συμμορίας, που εξαπατούσε ηλικιωμένους [photos]

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα. στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίε...



Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα. στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες πέντε μελών εγκληματικής ομάδας, που εξαπατούσαν συστηματικά ηλικιωμένους.
Οι τέσσερις είχαν συλληφθεί στις 29 Ιούλιου στις Αχαρνές και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κλοπές και απάτες κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:
Α) ΛΑΔΑ Παρασκευή του Χρήστου και της Σοφίας Δημοπούλου, που γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα.
Β) ΜΑΡΚΟΥ Ειρήνη του Νικολάου και της Σουλτάνας, που γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα.
Γ) ΜΑΡΚΟΥ Χρήστο του Γεωργίου και της Δήμητρας που γεννήθηκε το 1982 στη Νίκαια.
Δ) ΜΠΑΖΑΚΑ Παναγιώτη του Νικολάου και της Παρασκευής που γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα.
Ε) ΣΙΣΚΟ Ευστράτιο του Ελευθερίου και της Σουλτάνας που γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2478020 του Τ.Α. Αχαρνών, 210-5319301 και 210-5319302 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση