GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα 55 λεπτά του τρόμου

Νέο προπαγανδιστικό βίντεο, διάρκειας 55 λεπτών, με τίτλο «Φλόγες πολέμου: Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε» δημοσιοποίησαν την Παρασκευή οι...


Νέο προπαγανδιστικό βίντεο, διάρκειας 55 λεπτών, με τίτλο «Φλόγες πολέμου: Ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε» δημοσιοποίησαν την Παρασκευή οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.
Το βίντεο είναι στην αγγλική γλώσσα, και είναι σαφές ότι απευθύνεται στο αμερικανικό κοινό.
Μάλιστα, θεωρείται ως η απάντηση των τζιχαντιστών στην απόφαση του Μπαράκ Ομπάμα να βομβαρδιστούν οι θέσεις τους στο βόρειο Ιράκ και τη Συρία.
Στο υπό μορφήν ντοκιμαντέρ, χολιγουντιανών προδιαγραφών βίντεο, ένα άντρας με βορειοαμερικανική προφορά, αφηγείται την ιστορία των εξτρεμιστών και προειδοποιεί τις ΗΠΑ να μην προχωρήσουν σε χερσαία στρατιωτική επιχείρηση.
«Ένας πόλεμος στη Συρία δεν θα σάς βοηθήσει, όπως δεν σάς βοήθησε στο Ιράκ» αναφέρει ο αφηγητής στο τέλος του βίντεο. «Όσο για το κοντινό μέλλον, θα αναγκαστείτε σε ευθεία σύγκρουση… Οι γιοι του Ισλάμ έχουν προετοιμαστεί για αυτή την ημέρα, οπότε περιμένετε και θα δείτε…» σημειώνει.
Το βίντεο περιλαμβάνει σκηνές από μάχες των τζιχαντιστών, από αμερικανικά άρματα μάχης να τυλίγονται στις φλόγες, αλλά και από ένα μασκοφόρο έτοιμο να εκτελέσει ομήρους.
Επίσης, δείχνει αποσπάσματα από ομιλίες του Μπαράκ Ομπάμα αλλά και του Τζορτζ Μπους, δείχνοντας ότι τα επόμενα χτυπήματα θα γίνουν σε αμερικανικούς στόχους.
Τα τελευταία πέντε λεπτά δείχνουν ανατριχιαστικές σκηνές, με πλάνα από μια βάναυση σφαγή συριακής στρατιωτικής δύναμης στην αεροπορική βάση στη Ράκα, σήμερα προπύργιο του.
- Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από τους τζιχαντιστές
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση