GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Λογιστές ζητούν από πελάτες 5 ευρώ για να εκτυπώσουν τον ΕΝΦΙΑ...

Στην περιοχή σοφάδων Καρδίτσας δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται σε άλλες περιοχές άλλα νομίζω ότι τον ΕΝΦΙΑ μπορεί ο καθένας να τυπώσει με τον ...

Στην περιοχή σοφάδων Καρδίτσας δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται σε άλλες περιοχές άλλα νομίζω ότι τον ΕΝΦΙΑ μπορεί ο καθένας να τυπώσει με τον κλειδάριθμο του και δεν νομίζω οι εκτυπώσεις που κάνουν τα λογιστικά γραφεία να έχουν κόστος 5 ευρώ και όλα αυτά χωρίς απόδειξη.
Αναγνώστης. 

2 σχόλια

  1. ΧΑ ΧΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΓΕΛΙΟΥΣ:

    λΟΙΠΟΝ:εκινήσαμε να λαμβάνουμε τα απίστευτα μέτρα και φόρους με την δικαιολογία ότι αν δεν το κάναμε θα γυρίζαμε στην δραχμή οπότε θα είχαμε ανεργία 30% και απώλεια αγοραστικής δύναμης στο 40% (λόγω υποτίμησης). Μα για μια στιγμή! Αυτά τα έχουμε και τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Η σταθερότητα και τα πλεονάσματα είναι επιτυχίες; ΧΑ ΧΑ ΧΑ σα να σου κόψανε τα δύο πόδια για να ζήσεις ο υπόλοιπος...

    Όμως αγαπητοί φίλοι μην τρομοκρατείστε.

    Αφού ο Σαμαράς είναι τόσο ικανός όσο λέτε, θα βρεί την λύση.

    Αν δεν την βρεί δεν θα είναι τόσο ικανός, οπότε σωστά θα έχει χάσει ΕΤΣΙ; ΕΤΣΙ.

    Τώρα αν οι Πανίσχυροι ξένοι δανειστές και προστάτες μας κινδυνεύουν να χάσουν και τα αυγά και τα καλάθια, εξ αιτίας της Ελλάδας, ας κάνουν αυτοί τα απαραίτητα για να μην τα χάσουν.

    Εμείς ούτως ή άλλως τα λεφτά τα χάσαμε όλα και είμαστε όπως πάντα ψωροκώσταινα η οποία σημειωτέον ποτέ δεν πεθαίνει.

    Εξ ού και ουδόλως μας συγκινεί ο καταποντισμός του Χρηματιστηρίου, το κούρεμα των καταθέσεων αυτών που τά'χουν στις τράπεζες, ή τα περίφημα σπρέντ που τά'μαθε και η μάνα μου η αγράμματη. Ξέρουμε και πάλι οτι οι ανεκτίμητες αξίες της ζωής είναι αυτές που δεν αποτιμώνται σε χρήμα. Άλλωστε τώρα έχουμε και τις Καρυάτιδες της Αμφίπολης.

    Ας έρθουν οι Γερμανοί να τα αγοράσουν όλα. Τότε σίγουρα θα ξαναγίνουμε Βαυαρικό Πριγκηπάτο. Δεν θάναι η πρώτη φορά...Μπορεί να ξαναβάλουμε και Πρίγκηπα τον γιό του Γλύξμπουργκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 5Ε ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΟΡΟ - ΚΛΕΠΤΕΣ ΟΙ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση