GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαλκίδα: 60χρονος καλλιεργούσε 50 δενδρύλλια χασίς!

Φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, εντός αγρο...


Φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, εντός αγροτεμαχίου στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.
Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη ένας 60χρονος Έλληνας, ο οποίος κατηγορείται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση -αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών που αφορούσαν σε καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, εντόπισαν την φυτεία σε αγροτεμάχιο, περιβαλλόμενο από φυσική και τεχνητή κάλυψη, το οποίο αποτελούσε προέκταση του αύλιου χώρου της οικίας του 60χρονου.
Διαβάστε περισσότερα από το lamiastar.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση