GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταμφεταμίνη για 6.000 χάπια «έκσταση» είχαν οι Γερμανοί!

Τουλάχιστον 60 χιλιάδες χάπια «έκσταση» θα παρασκευάζονταν με την υψηλής καθαρότητας μεταμφεταμίνη που μετέφεραν μέσα σε βαλίτσα με ...


Τουλάχιστον 60 χιλιάδες χάπια «έκσταση» θα παρασκευάζονταν με την υψηλής καθαρότητας μεταμφεταμίνη που μετέφεραν μέσα σε βαλίτσα με διπλά τοιχώματα οι δύο Γερμανοί που είχαν συλληφθεί την περασμένη Τετάρτη στο Τελωνείο των Κήπων, χάρη στον εκπαιδευμένο σκύλο Diego!
Τα εργαστήρια του Χημείου Αλεξανδρούπολης που εξέτασαν την ύποπτη σκόνη, αποφάνθηκαν ότι ήταν το χημικό ναρκωτικό που χρησιμοποιείται στη συγκεκριμένη μορφή, αλλά και στην παρασκευή του «έκσταση». Μάλιστα, η αξία των σχεδόν δυο κιλών μεταμφεταμίνης που μετέφεραν οι δυο 25χρονοι όταν έφτασαν με ελληνικό ταξί στο τελωνείο, υπολογίζεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ!
Οπως είπαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης όπου οδηγήθηκαν οι δυο νεαροί, αυτοί που τους πούλησαν την ποσότητα των ναρκωτικών τους είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν εντοπίζεται από εκπαιδευμένους σκύλους! Όμως, ο Diego, που έχει στείλει στη φυλακή δεκάδες διακινητές, απέδειξε για μια ακόμη φορά τις μοναδικές ικανότητές του.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση