GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η 61χρονη Ροδίτισσα που έσφαξε ο γιος της: Το χρονικό του εγκλήματος... [photo]

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο 26χρονος γιος της δολοφονηθείσας, ο οποίος την 19-0...



Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο 26χρονος γιος της δολοφονηθείσας, ο οποίος την 19-06-2012, κατά τη διάρκεια αντιδικίας που είχε μαζί της, την τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι στη πλάτη, εντός της οικίας της, όπου είχε μεταβεί μαζί με την 36χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Ρωσίας, με την οποία διατηρούσε τότε σχέσεις.
Μετά το έγκλημα, οι δύο εμπλεκόμενοι αναστάτωσαν το χώρο, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες των διωκτικών Αρχών και να εμφανίσουν τη δολοφονία ως αποτέλεσμα ή με κίνητρο τη ληστεία.

Ο 26χρονος και η 36χρονη οδηγήθηκαν σήμερα (06-09-2014) στην Ανακρίτρια Πρωτοδικών Ρόδου, όπου μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και συνέργεια στην ανθρωποκτονία αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση