GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ: Άνοιξε το 6ο Νηπιαγωγείο υπό τη… σκέπη του παιδόφιλου του Κορωπίου!

Σοβαρή αναστάτωση έχει προκληθεί στην Κορωπιώτικη κοινωνία από το γεγονός ότι το 6ο Νηπιαγωγείο της πόλης λειτουργεί στο οίκημα ιδιοκτησί...

Σοβαρή αναστάτωση έχει προκληθεί στην Κορωπιώτικη κοινωνία από το γεγονός ότι το 6ο Νηπιαγωγείο της πόλης λειτουργεί στο οίκημα ιδιοκτησίας του ανθρώπου ο οποίος είχε συλληφθεί στις 5 Ιουνίου επειδή επεδείκνυε τα γεννητικά του όργανα και αυνανιζόταν σε σχολεία των Λιοσίων.
Η έρευνα τότε της αστυνομίας είχε οδηγήσει στην ανατριχιαστική ανακάλυψη και υλικού παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή που είχε ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο σπίτι του!
Όπως όμως είχε αποκαλύψει το notioanatolika.gr ο επιδειξιομανής - παιδόφιλος ενοικίαζε για πολλά χρόνια ένα οίκημα που είχε στην κατοχή του, ακριβώς απέναντι από το πατρικό σπίτι του όπου διέμενε, στον Δήμο Κορωπίου και στο οποίο στεγαζόταν το 5ο Νηπιαγωγείο της πόλης το οποίο μεταστεγάστηκε σε ιδιόκτητο κτίριο.
Η σύλληψή του όπως και η καταδίκη του λίγο αργότερα σε ποινή φυλάκισης δύο ετών για τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνταν (πρόκληση σκανδάλου), οδήγησε τη δημοτική αρχή να δεσμευθεί ότι δεν επρόκειτο να συνεχίσει τη μίσθωση του συγκεκριμένου ακινήτου.
Ο παιδόφιλος οδηγήθηκε στη φυλακή αφού δήλωσε αδυναμία να εξαγοράσει την ποινή του παρά και το γεγονός ότι κατασχέθηκε το αυτοκίνητό του.
Και ενώ όλοι περίμεναν να ανακοινωθεί από τον δήμο η εξεύρεση ενός άλλου οικήματος προκειμένου να στεγαστεί το 6ο Νηπιαγωγείο Κορωπίου, αυτό δεν συνέβη.
Έτσι στις 10 το πρωί της Πέμπτης, τελέστηκε εκεί ο αγιασμός, με τους γονείς των 30 και πλέον παιδιών να παρακολουθούν αναστατωμένοι.



Σε συζήτηση που είχαν με τον αντιδήμαρχο Παιδείας Ανδρέα Ντούνη, αυτός υποστήριξε ότι δεν έγινε κατορθωτό να βρεθεί άλλο οίκημα μέχρι σήμερα, κάτι βέβαια που κάθε άλλο παρά εκτόνωσε την κατάσταση.
Έτσι ο κ. Ντούνης υποσχέθηκε ότι θα επισκεφθεί το 6ο Νηπιαγωγείο στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής ο ίδιος ο δήμαρχος Δημήτρης Κιούσης προκειμένου να συνομιλήσει με τους γονείς των παιδιών.
Πάντως το ερώτημα παραμένει και έχει να κάνει με την αδυναμία της δημοτικής αρχής να βρεθεί χώρος για να στεγαστεί το συγκεκριμένο Νηπιαγωγείο και να κοπεί κάθε δεσμός με τον παιδόφιλο του Κορωπίου.
Εν τω μεταξύ και παρότι έγκλειστος στις φυλακές, ο συγκεκριμένος άνθρωπος συνεχίζει να… απολαμβάνει το ενοίκιο των 750 ευρώ που του καταβάλει κάθε μήνα ο δήμος και ίσως έτσι κατορθώσει να συγκεντρώσει τα χρήματα πολύ γρήγορα ώστε να εξαγοράσει την ποινή του και να βρεθεί απέναντι από το 6ο Νηπιαγωγείο Κορωπίου όπου και κατοικεί μόνιμα!
ΣΟΚ: Άνοιξε το 6ο Νηπιαγωγείο υπό τη… σκέπη του παιδόφιλου του Κορωπίου!
http://www.notioanatolika.gr/index.php/news/5701-6

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση