GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΘ: Τρεις εισαγγελείς για τα μέτρα. Κικίλιας: Οι αστυνομικοί θα είναι όσοι πρέπει

Περίπου 4.000 αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη για εγκαίνια της ΔΕΘ, με τρεις εισαγγελείς να επιβλέπουν τα μέτρα. Τι δήλωσε ο υπουργός Δημόσια...

Περίπου 4.000 αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη για εγκαίνια της ΔΕΘ, με τρεις εισαγγελείς να επιβλέπουν τα μέτρα. Τι δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας για την παρουσία της αστυνομίας

Το επιτελείο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί συσκέψεις επί συσκέψεων ενώ σε κάποιες παρέστη και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρης Τσακνάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, 3.500-4.000 αστυνομικοί από διάφορες περιοχές της χώρας, θα βρεθούν στην πόλη ενώ η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έκανε δεκτό γραπτό αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. για τη διάθεση εισαγγελέων που θα εποπτεύουν τα αστυνομικά μέτρα κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων την ημέρα των εγκαινίων.

Πρόκειται να διατεθούν τρεις αντιεισαγγελείς Πρωτοδικών, οι οποίοι θα βρίσκονται στο κέντρο επιχειρήσεων της αστυνομίας στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας πάντως, κατά τη συνάντηση που είχε την Πέμπτη (04/09) με τον περιφερειάρχη Κεντρική Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, αποδέχτηκε ότι η αστυνομική παρουσία στη ΔΕΘ θα είναι αυξημένη αλλά δεν ανέφερε συγκεκριμένο αριθμό.

"Οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη τις μέρες της ΔΕΘ θα είναι όσοι πρέπει να είναι. Ούτε εμείς θέλουμε η πόλη να είναι αστυνομοκρατούμενη, ούτε όμως και οι πολίτες να αισθάνονται ανασφαλείς και έκθετοι σε τυχόν έκτροπα. Γνωρίζουμε ότι στη ΔΕΘ οι Θεσσαλονικείς δε θέλουν να βλέπουν την πόλη τους αστυνομοκρατούμενη. Αλλά παράλληλα δε θέλουν να γίνονται έκτροπα. Οι εντολές μου είναι να φροντίσουν οι αστυνομικοί ώστε ο κόσμος να κυκλοφορεί ελεύθερα, αλλά να φροντίσουν και για την ασφάλεια και την εύρυθμη λειτουργία της πόλης" δήλωσε ο υπουργός.

Ο κ. Τζιτζικώστας, από την πλευρά του, επεσήμανε: "Η ΔΕΘ είναι ο σημαντικότερος θεσμός για τη Θεσσαλονίκη και ζητήσαμε να μην αστυνομοκρατείται, επειδή θέλουμε όλοι όσοι έρχονται στην πόλη, επισκέπτες της Έκθεσης, τουρίστες, διερχόμενοι, εμπορικοί επισκέπτες, αλλά και οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης να απολαύσουν αυτές τις μέρες τη διαμονή τους στην πόλη".

Πληροφορίες από voria.gr

2 σχόλια

  1. Δεν υπάρχει παιδεία ούτε σε μερικούς ιδιοκτήτες σκύλων.Δεν γίνεται να φυλακίζουμε σκυλιά που χρειάζονται 5 στρέματα χώρο να ζούν σε γκαρσονιέρες και να αγοράζουμε σκυλιά τερατώδη για εφέ και κόντρα με το γείτονα κι ας σιγοντάρουν τους απαίδευτους, οσο θέλουν οι σκυλάδες οι σκυλέμποροι των pet shop ,οι παρακτηνίατροι κι οι κτηνοβάτες .Αμεσα όλοι οι κάτοχοι σκύλων πρέπει να εξεταστούν απο ψυχίατρο κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας όπως ακριβώς και οι κάτοχοι όπλων.Τα ζώα έχουν κι αυτά δικαίωμα να ζούν αξιοπρεπώς και σε κατάλληλες συνθήκες και χώρους κι όχι να ταλαιπωρούνται απο ψυχανώμαλους .Συμμορφωθείτε πρίν σας βρούν μισοφαγωμένους στα διαμερίσματά σας απο τα αθώα και σκλαβωμένα ζωάκια σας !.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθε χρονο ο ιδιος εξευτελισμος των Θεσσαλονικεων(για οσους το καταλαβαινουν φυσικα).Μιλιουνια αργομισθοι καρεκλοκενταυροι απο την Αθηνα και την λοιπη Ελλαδα ερχονται δαπαναις των φορολογουμενων του ιδιωτικου τομεα(μονο αυτοι ουσιαστικα πληρωνουν πραγματικους φορους) και κοβουν τις βολτες τους στην πολη μετα απο τις διακοπες τους.Ταυτοχρονα μιλιουνια αργομισθοι ΔΥ και κρατικοδιαιτοι καθε μορφης και αποχρωσης ερχονται να διαδηλωσουν με διαφορα προσχηματα (ειμαι σιγουρος οτι πληρωνονται και κανονικα). Δεν τελειωσαμε.Μιλιουνια μπατσοι (απο αυτους που εβγαιναν και βγαινουν στην συνταξη στα 42-50) που πληρωνονται απο τους ερμους παλι τους ιδιωτες φορολογουμενους ερχονται για τα εκτος εδρας κατι σαν αρπαχτη!Ολα αυτα γινονται για μας τους ιδιωτες επιχειρηματιες υπαλληλους ανεργους κατεστραμμενους και μη.Εντυπωσιακο!!!!! Με θρασος χιλιων πιθηκων κλεινουν τους δρομους και κοβουν τις συγκοινωνιες για να περασει ο αρχηγος των κρατικοδιαιτων πρωθυπουργος και οι παρατρεχαμενοι καθε αποχρωσης(ολοι με ενα καλαμακι στο στομα να ρουφουν τους φορους μας βαφτιζοντας τους μισθους -εκτος εδρας κλπ). Αηδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση