GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γυναίκα οδηγός έκανε... 81 παραβάσεις στο ίδιο σημείο

Θα μπορούσε να είναι, σεξιστικό, ανέκδοτο. Αλλά στη πραγματικότητα είναι ένα άκρως πραγματικό περιστατικό: Γυναίκα οδηγός έκανε...



Θα μπορούσε να είναι, σεξιστικό, ανέκδοτο. Αλλά στη πραγματικότητα είναι ένα άκρως πραγματικό περιστατικό: Γυναίκα οδηγός έκανε συνολικά 81 παραβάσεις του ΚΟΚ στο ίδιο σημείο, όσες φορές δηλαδή την κατέγραψαν οι κάμερες της Τροχαίας σε κεντρικό δρόμο της Λευκωσίας (λεωφόρος Γρίβα Διγενή), στην Κύπρο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα Φιλελεύθερος, η συγκεκριμένη γυναίκα βρίσκεται μπροστά σε ένα … τσουνάμι από εξώδικα.

Η Τροχαία της Κύπρου ενημερώνει πλέον τηλεφωνικά τους οδηγούς που πραγματοποιούν παραβάσεις, ώστε να είναι περισσότερο προσεκτικοί όταν διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο. Τόσο οι 37 και πλέον χιλιάδες καταγγελίες, όσο και οι διαμαρτυρίες του κόσμου και του δημάρχου Έγκωμης, προσμέτρησαν στο να αυξηθεί το όριο ταχύτητας από τα 50 χιλιόμετρα στα 65 χλμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση