GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακιστέοι οι τέσσερις δράστες της δολοφονίας του 82χρονου στη Χαλκίδα

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, πήραν το δρόμο για τη φυλακή οι δύο Βούλγαροι και οι δύο ημεδαποί, που εμπλέκονται στη...


Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, πήραν το δρόμο για τη φυλακή οι δύο Βούλγαροι και οι δύο ημεδαποί, που εμπλέκονται στη δολοφονία του 82χρονου στη Χαλκίδα

Οι δύο Βούλγαροι, πατέρας και γιος, ηλικίας 51 και 25 ετών και οι δύο ημεδαποί, 55 και 38 ετών, βρέθηκαν ενώπιον του ανακριτή και μετά την πολύωρη απολογία τους, κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, προφυλακιστέοι.

Να θυμίσουμε ότι οι δύο Βούλγαροι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράβαση του τελωνειακού κώδικα και του νόμου περί όπλων. Οι δύο ημεδαποί αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ηθική αυτουργία και συνέργεια στις προαναφερόμενες εγκληματικές πράξεις και για παράβαση του νόμου για τα όπλα και τα ναρκωτικά.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, η ληστεία ήταν καλά οργανωμένη. Ο 55χρονος θεωρώντας ότι ο 82χρονος και η 94χρονη συγκάτοικός του, έκρυβαν μέσα στο διαμέρισμα τους μεγάλο χρηματικό ποσό και τιμαλφή, επινόησε και οργάνωσε με τη βοήθεια του 38χρονου, το σχέδιο, την εκτέλεση του οποίου ανέθεσε στους δύο Βούλγαρους.

Το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής, οι ημεδαποί μετέφεραν με αυτοκίνητο τους τους δύο αλλοδαπούς στην πολυκατοικία, όπου διέμεναν οι ηλικιωμένοι. Οι Βούλγαροι μπήκαν στο εσωτερικό της πολυκατοικίας και κρύφτηκαν. Μόλις ο 82χρονος επέστρεψε στο σπίτι, του επιτέθηκαν, τον φίμωσαν και τον έδεσαν, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή από ασφυξία.

Η 94χρονη αντιλήφθηκε την παρουσία των δραστών, με έναν εξ αυτών να της επιτίθεται, να την χτυπάει και να τη φιμώνει. Στη συνέχεια οι Βούλγαροι έψαξαν το σπίτι και έφυγαν με λεία 350 ευρώ. Έξω τους περίμεναν οι δύο ημεδαποί, οι οποίοι εκτελούσαν χρέη τσιλιαδόρου.

Πληροφορίες από eviazoom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση