GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το 8,49% των εργαζομένων συμμετείχε στην απεργία της ΑΔΕΔΥ

Σε ποσοστό 8,49% ανήλθε η συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ την περασμένη Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, σ...



Σε ποσοστό 8,49% ανήλθε η συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ την περασμένη Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που απέστειλαν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης οι διευθύνσεις διοικητικού-προσωπικού φορέων και υπηρεσιών του δημοσίου και έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα κύκλοι του υπουργείου.

Έτσι, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, η συμμετοχή έφτασε στα υπουργεία το 8,89%, στις αποκεντρωμένες διοικήσεις το 6,08%, στα ΝΠΔΔ των αποκεντρωμένων διοικήσεων το 3,52%, στις περιφερειακές αυτοδιοικήσεις το 5,27%, στους ΟΤΑ α' βαθμού το 8,76% και στις ανεξάρτητες αρχές το 9,37%.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία, σε σύνολο 65.502 εργαζομένων στους παραπάνω φορείς, απέργησαν 5.564, δηλαδή ποσοστό 8,49 τοις εκατό.

1 σχόλιο

  1. Σα(χλα)μαρά,

    πήγαινε να κρυφτείς κάπου ρε, ακροδεξιέ κωλοτούμπα!

    Είσαι η επιτομή του δοσιλογισμού και της απόλυτης πολιτικής ξεφτίλας και αναξιοπρέπειας!

    Πάρε τηλέφωνο τον Μπαλτάκο, να συνεννοηθείτε τι άλλες εντολές θα δώσετε στον Κασσιδιάρη και στα συντρόφια σας, τα "καλά" παιδιά της Χρυσής Αυγής!

    Ουστ... Πολιτικό σίχαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση