GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηράκλειο: Για 9 χρόνια «τσέπωνε» το επίδομα της νεκρής θείας της!

Για περισσότερο από εννιά χρόνια η 55χρονη ανηψιά… έβαζε το δάκτυλο στο κουτί με το μέλι των… επιδομάτων παραπληγίας της θείας της κ...


Για περισσότερο από εννιά χρόνια η 55χρονη ανηψιά… έβαζε το δάκτυλο στο κουτί με το μέλι των… επιδομάτων παραπληγίας της θείας της και εισέπραττε έναν κανονικό μισθό.
Τι κι αν η θεία της είχε αποδημήσει εις Κύριον από το 2002; Τι κι αν τα χρήματα ήταν πολλά και δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν, αν και εκείνη, στο απολογητικό σημείωμα που κατέθεσε υποστήριξε πως θεωρούσε ότι ήταν… οφειλόμενα του ΙΚΑ προς την πεθαμένη γυναίκα.
Το ζήτημα είναι πως το Ίδρυμα έχασε από αυτήν την παράνομη είσπραξη, ούτε λίγο ούτε πολύ, 90.000 ευρώ έως το 2011, που έγινε γνωστή η απάτη, και σήμερα η υπόθεση εκδικάστηκε στο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Ηρακλείου, όπου έφτασε η υπόθεση μετά τη μήνυση που υπέβαλε το τοπικό υποκατάστημα του ΙΚΑ.
Η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να μετατραπεί η κατηγορία, από απάτη σε υπεξαίρεση, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο, που καταδίκασε τη γυναίκα σε απάτη και σε φυλάκιση 10 μηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση