GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυνηγητό από το Κιλκίς ως τη Θεσαλονίκη για εμπόρους ναρκωτικών

Από το Κιλκίς ακολουθούσαν οι άνδρες της τοπικής Ασφαλείας τα ίχνη ενός 39χρονου για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι διακινεί κοκαΐν...


Από το Κιλκίς ακολουθούσαν οι άνδρες της τοπικής Ασφαλείας τα ίχνη ενός 39χρονου για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι διακινεί κοκαΐνη και έφτασαν ως τη Θεσσαλονίκη για να τον συλλάβουν την ώρα που… ανεφοδιαζόταν από τον Αρμένιο προμηθευτή του!
Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον αναζητούμενο Έλληνα και του έκαναν έλεγχο κατά τον οποίο βρήκαν στην κατοχή του 1,1 γραμμάριο κοκαΐνης. Ο 39χρονος ομολόγησε ότι την είχε αγοράσει λίγο πριν από έναν 40χρονο Αρμένιο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Στο σπίτι του αλλοδαπού βρέθηκαν μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα αεροβόλο πιστόλι με διόπτρα και τέσσερις αμπούλες αερίου, 14.210 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τη διακίνηση κοκαΐνης. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών ο Έλληνας και ο Αρμένιος για πώληση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση