GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρεις ώρες κατέθετε ο Ψινάκης στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ο δήμαρχος Μαραθώνα ηλίας Ψινάκης, μετά από σχεδόν τρεις ώρες κατάθεσης στον προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κ. Μανό...


Ο δήμαρχος Μαραθώνα ηλίας Ψινάκης, μετά από σχεδόν τρεις ώρες κατάθεσης στον προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κ. Μανόλη Σφακιανάκη, σχετικά με την υπόθεση απομάκρυνσης όλων των σκληρών δίσκοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών από το τμήμα οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Μαραθώνα.
Ο κ. Ψινάκης δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση, καθώς η υπόθεση της διαγραφής στοιχείων από τους υπολογιστές των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου (μια μέρα πριν ο ίδιος ορκιστεί) βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του , ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα είναι απολύτως ικανοποιημένος καθώς την υπόθεση ανέλαβε προσωπικά ο ταξίαρχος Σφακιανάκης, προϊστάμενος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που θεωρείται μία από τις καλύτερες ανάλογες υπηρεσιες διεθνώς.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση