GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πάντα βρίσκουμε τον τρόπο»

Πίσω του αφήνει ο Γιάννης Αναστασίου το παιχνίδι κόντρα στη Νίκη Βόλου, στο οποίο ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0, και πλέον σκέφτεται...


Πίσω του αφήνει ο Γιάννης Αναστασίου το παιχνίδι κόντρα στη Νίκη Βόλου, στο οποίο ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0, και πλέον σκέφτεται μόνο εκείνο απέναντι στην Εστορίλ.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αποκάλυψε πως ο Μπεργκ δεν θα προλάβει ούτε το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργούν οι υπόλοιποι.
Αναλυτικά, όσα είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού»:
Για το ματς: «Ακόμη ένα παιχνίδι μέσα στα πολλά των τελευταίων ημερών. Σήμερα καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα δεν είχαμε πρόβλημα. Σημειώσαμε ένα γκολ, θα μπορούσαμε και άλλα. Το σημαντικό είναι πως δεν είχαμε κανένα θέμα. Ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και πλέον κοιτάμε αυτό της Πέμπτης».
Για τον Μπούρμπο: «Ο Χρήστος θέλει λίγο χρόνο ακόμη για να προσαρμοστεί. Έχασε κάποιο διάστημα μεγάλο που ήταν εκτός. Κάνει προσπάθεια, δουλεύει αλλά θέλει λίγο ακόμη για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει. Το ξέρει και ο ίδιος».
Για Μπερίσα και Ρισβάνη: «Ο Μπερίσα είναι φιτ αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος. Για να μπει να παίξει πρέπει να είναι έτοιμος καθαρά αγωνιστικά. Δουλεύουμε, έκανε ατομικές προπονήσεις. Δουλεύει, ρωτάει τι πρέπει να κάνει. Με αυτή την φιλοσοφία μόνο κέρδος θα έχει. Ο Σπύρος είχε έναν τραυματισμό που τον άφησε πίσω. Ακολουθεί ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Λόγω σωματοδομής δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι επένδυση για εμάς για το μέλλον. Καταλαβαίνω πως όλοι θέλουν να παίζουν, αλλά παίζουν μόνο οι έτοιμο»ι.
Για τη βελτίωση του Παναθηναϊκού: «Εγώ το θέλω από την πρώτη μέρα. Θα πρέπει να δούμε πως πέρυσι ο δεύτερος γύρος ήταν καλύτερος. Φέτος έχουμε 10 πόντους, πέρυσι 8. Έχουμε παίξει και πέντε ματς στην Ευρώπη. Έχουμε πρόοδο. Φάνταζε σαν έκπληξη πέρυσι. Φέτος είναι αλλιώς, τα παιδιά ξέρουν πως οι απαιτήσεις έχουν μεγαλώσει. Το σημαντικό είναι η ομάδα, όποιος και αν παίζει, να έχει το ίδιο τέμπο και τον ίδιο ρυθμό. Τα παιδιά κάνουν το καλύτερο δυνατό απλά μερικές φορές βγάζοντας ενέργεια, η ομάδα θα έχει καλύτερη εικόνα αγωνιστικά. Δεν μπορώ να σας πω το πότε. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση από πλευράς δυνάμεων και για εμάς είναι περισσότερο η ψυχολογική κούραση. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά και μόνο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα».
Για τον πρόβλημα στο γκολ και τον Μπεργκ: «Δεν θα είναι έτοιμος ο Μπεργκ για το ματς με τον Ολυμπιακό. Κάνουμε φάσεις, με 27 τελικές και 16 στην εστία, θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερα γκολ. Την Κυριακή την περασμένη χρειάστηκε να βάλουμε και βάλαμε. Το καλό είναι πως πάντα βρίσκουμε τον τρόπο. Στα πιο δύσκολα παιχνίδια πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Υπομονή, αυτοσυγκέντρωση και επαναλήψεις. Δουλεύουμε και δουλεύουμε πολύ».
Για το σύστημα με τους τρεις στόπερ: «Δεν θέλαμε να πάρουμε ρίσκο, ο Πλατανιάς έπαιζε με δύο επιθετικούς. Από κει και πέρα, η ομάδα δείχνει πως μπορεί να παίξει πολλά συστήματα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν περνάει από το μυαλό μας. Το έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, μπορεί να χρειαστεί και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Σε αυτό το επίπεδο οι παίκτες πρέπει να έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση