GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτοι έξι αντιπεριφερειάρχες του Κ. Μπακογιάννη

Στις 12:00΄ το μεσημέρι της Κυριακής θα γίνει στην αίθουσα της οδού Αινιάνων η Ειδική Συνεδρίαση για την ανάδειξη του νέου Προε...



Στις 12:00΄ το μεσημέρι της Κυριακής θα γίνει στην αίθουσα της οδού Αινιάνων η Ειδική Συνεδρίαση για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Μπακογιάννης έχει ήδη καταλήξει στα ονόματα των πρώτων έξι θεματικών Αντιπεριφερειαρχών, οι οποίοι θα έχουν 20μηνη θητεία.

Δυο θα είναι από την Περιφερειακή Ενότητα της Φθιώτιδας, δυο από την Εύβοια και δυο από την Βοιωτία.

Φθιώτιδα: Ηλίας Σανίδας και Γιάννης Περλεπές
Εύβοια: Δημήτρης Βουρδάνος και Γιώργος Κελαϊδίτης
Βοιωτία: Κώστας Μπακομήτρος και Χαράλαμπος Σανιδάς
Σε ότι αφορά την προεδρεία του Περιφερειακού Συμβουλίου το όνομα που φαίνεται ότι τελικά θα προταθεί από την πλειοψηφούσα παράταξη θα είναι αυτό του Σταμάτη Γκάβαλη από την Εύβοια, εκτός αν τελευταία στιγμή από καραμπόλα προκύψει κάποιο άλλο όνομα.

Θα πάω σε όλους τους Δήμους
Ο νέος Περιφερειάρχης ξεκίνησε ήδη τις περιοδείες στους νομούς της Στερεάς για έρθει σε επαφή και να μιλήσει με τα στελέχη και το προσωπικό σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα.
Πρώτο μέλημα του η Διοικητική και Οικονομική αναδιάρθρωση της Περιφέρειας Στερεάς. Όπως ο ίδιος δήλωσε στο LamiaReport το επόμενο διάστημα ξεκινάει μαραθώνια περιοδεία απ΄άκρη σ΄άκρη στην Περιφέρεια για να επισκεφθεί έναν προς έναν όλους τους Δήμους.

«Θέλω να έχω άμεση επαφή και γνώση των προβλημάτων για κάθε Δήμο ξεχωριστά. Ο πρώτος και ο δεύτερος βαθμός τοπικής αυτοδιοίκησης πρέπει να συνεργάζονται στενά και από κοινού να δρομολογούν προϋποθέσεις ανάπτυξης βάζοντας προτεραιότητες για την κάθε περιοχή ξεχωριστά. Αυτό προϋποθέτει τρέξιμο, σύνθεση, συνεργασία, γνώση και πάνω απ΄ όλα όρεξη για δουλειά....», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπακογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση