GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υψηλά κέρδη στο χρηματιστήριο

Με υψηλά κέρδη έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, στον απόηχο της απόφασης της ΕΚΤ να προχωρή...


Με υψηλά κέρδη έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, στον απόηχο της απόφασης της ΕΚΤ να προχωρήσει σε πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης με αγορές τιτλοποιημένων δανείων (ABS) και καλυμμένων ομολόγων, καθώς και της απόφασης για μείωση του επιτοκίου του ευρώ στο ιστορικό χαμηλό του 0,05%.
Στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος βρέθηκαν οι τραπεζικές μετοχές. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στα υψηλά της ημέρας, στις 1.181,41 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 1,92%.
Αρχικά είχε υποχωρήσει έως τις 1.149,87 μονάδες, όταν σημείωνε πτώση έως και 0,80%.
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 115,46 εκατ. ευρώ.Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 2,21%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,76%.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση