GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ καθάρισαν τη ΔΟΥ Γαλατσίου

Στο συμβολικό καθαρισμό της ΔΟΥ Γαλατσίου προχώρησαν σήμερα το πρωί οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών. Με τις σ...


Στο συμβολικό καθαρισμό της ΔΟΥ Γαλατσίου προχώρησαν σήμερα το πρωί οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.
Με τις σκούπες, τις σφουγγαρίστρες και τα φαράσια ανά χείρας οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες καθάρισαν για συμβολικούς λόγους την εφορία Γαλατσίου, αφού όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι είτε καθαρίζουν μόνοι τους το κτίριο, είτε μαζεύουν χρήματα προκειμένου να μπορούν να το διατηρούν καθαρό μιας και, όπως λένε, στη ΔΟΥ δεν υπάρχει συνεργείο καθαρισμού.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Η αγωνιστικοτητα τους δεν εχει σχεσει μονο με το βιοποριστικο τους προβλημα αλλα και με την εδραιωμενη πεποιθεση οτι ανηκουν στο προνομιουχο δημοσιο οπου κανενας δεν χανεται.Στο πισω μερος του μυαλου τους εχουν τα πραγματικα προνομια που ειχαν πριν και γιαυτο επιμενουν λεγοντας ενα σωρο ψεμματα.Βεβαια στο δημοσιο ειναι απο τους τελευταιους τροχους της αμαξας αλλα οπως και ναχει οι αμοιβες τους για την ιδια εργασια ειναι 3φορες περισσοτερες απο τον ιδιωτικο τομεα τουλαχιστον.Τα ιδια ισχυουν και για τους σχολικους φυλακες οπως και για τους επι 2 χρονια απεργους της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ που επισης ειχαν ενα καρο απολαβες απο το μονοπωλιο το οποιο εφυγε και καλα εκανε στην Βουλγαρια.Τετοια ιδιοτελεια και ο Θεος την καταδικαζει.Καμια συμπαθεια δεν δειχνει κανενας απο τους αριστερους της ΓΣΕΕ για τους πραγματικα πληττομενους 1,5εκ. ανεργους του ιδιωτικου τομεα που τους εχουν χεσμενους.ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ καταλαβετε το επιτελους!!! Και παντα να θυμομαστε!Η ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΑΚΡΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΑΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση