GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Γουστάρω να παίξω για τον Άρη»

Οικονομικές και όχι αγωνιστικές εγγυήσεις, ζήτησε από τον Άρη ο Δημήτρης Σιαλμάς για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Μιλώντας σε ρα...


Οικονομικές και όχι αγωνιστικές εγγυήσεις, ζήτησε από τον Άρη ο Δημήτρης Σιαλμάς για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.
Μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ο πρώην επιθετικός του Πλατανιά ανέφερε ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές και ότι ακόμα και εντός της ημέρας ενδέχεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις.
«Επειδή δεν ένιωθα ποδοσφαιριστής το τελευταίο χρονικό διάστημα και επειδή ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα, γουστάρω να έρθω στην Θεσσαλονίκη και να παίξω για τον Άρη», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά, όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:
«Θα δούμε τις επόμενες ώρες το αν θα έρθω. Έχει γίνει μια πρόταση από τον Άρη, είμαι πολύ θετικός στο να έρθω και θα κριθούν τα πάντα στις επόμενες λεπτομέρειες. Εγώ αυτό που είπα στον Γαλανό, είναι να μου διασφαλίσει κάποιες εγγυήσεις, έρχομαι.
Γιατί γουστάρω να παίξω στον Άρη. Αυτά τα θέματα είναι των δικηγόρων και των μάνατζερ, δεν είναι δικά μου. Είναι κάποια πράγματα που τα συζητάει ο δικηγόρος μου με τον δικηγόρο του Άρη. Αγωνιστικές εγγυήσεις, δεν ζήτησα.
Πολύ πιθανόν τις επόμενες ώρες να ετοιμάσω βαλίτσες για την Θεσσαλονίκη. Όταν αγωνίζεσαι και φοράς την φανέλα του Άρη, έχεις κάποιες υποχρεώσεις. Ο Άρης είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολύ κόσμο.
Επειδή δεν ένιωθα ποδοσφαιριστής το τελευταίο χρονικό διάστημα και επειδή ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα, γουστάρω να έρθω στην Θεσσαλονίκη και να παίξω για τον Άρη. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να αγωνιστεί στον Άρη».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση