GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Αλλάζουν τα μέτρα ασφαλείας για τον οπλισμό της Εθνικής Φρουράς

Ειδικός μηχανισμός κλειδώματος θα τοποθετηθεί στα όπλα των εφέδρων της Εθνικής Φρουράς που είναι τοποθετημένοι σε μονάδες της πρώτης...


Ειδικός μηχανισμός κλειδώματος θα τοποθετηθεί στα όπλα των εφέδρων της Εθνικής Φρουράς που είναι τοποθετημένοι σε μονάδες της πρώτης γραμμής στην Κύπρο όπως ανακοίνωσε ο κύπριος υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης.
Δικαίωμα απασφάλισης θα έχουν μόνο κατά τη διάρκεια ασκήσεων ή κατά τη διάρκεια εκτάκτου ανάγκης.
Τα νέα μέτρα αποτελούν την «απάντηση» της κυπριακής κυβέρνησης στις πρόσφατες εγκληματικές ενέργειες στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν όπλα της Εθνικής Φρουράς ενώ αυξμένα είναι και τα κρούσματα κλοπής στρατιωτικών όπλων από σπίτια.
Όπως ανακοίνωσε ο κ. Φωκαΐδης για τους εφέδρους, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στις υπόλοιπες μονάδες και οι οποίοι φυλάσσουν το ατομικό τους τυφέκιο στα σπίτια τους, προβλέπεται η υποχρέωσής τους να παραδώσουν τον επικρουστήρα του όπλου τους, ο οποίος και θα παραχωρείται μόνο για ασκήσεις ή σε περιόδους εκτάκτου ανάγκης.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση