GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομοφυλόφιλη τραγουδίστρια σοκάρει με τις δηλώσεις της...

Τις θυμάστε τις... tATu, το συγκρότημα από τη Ρωσία με τις δυο ομοφυλόφιλες τραγουδίστριες; Η Γιούλια Βόλκοβα και η Λένα Κάτινα, το 2002 ε...

Τις θυμάστε τις... tATu, το συγκρότημα από τη Ρωσία με τις δυο ομοφυλόφιλες τραγουδίστριες;
Η Γιούλια Βόλκοβα και η Λένα Κάτινα, το 2002 είχαν κάνει τεράστια επιτυχία, πουλώντας την … «ομοφυλοφιλία» τους, η οποία αποκαλύφθηκε το 2003 πως δεν ίσχυε, όταν ένα ντοκιμαντέρ απέδειξε πως είναι «ψεύτικο» .
Ωστόσο, οι δυο τραγουδίστριες της επιτυχίας «όλα τα πράγματα που Said» (ήταν και η μόνη που έκαναν), ακόμα και μετά την αποκάλυψη των straight προτιμήσεων, συνέχισαν να υποστηρίζουν την κοινότητα, λέγοντας ότι «το σλόγκαν μας είναι να αγαπάμε και ότι δεν έχει σημασία ποιόν. Αυτό που λέμε είναι ότι ένα αγόρι μπορεί να αγαπήσει ένα αγόρι και ένα κορίτσι ένα άλλο κορίτσι. Αν όλοι οι άνθρωποι αγαπούσαν ο ένας τον άλλο θα ήταν πιο εύκολο να ζούμε σε αυτό τον κόσμο ».
Δεν ξέρουμε τι μεσολάβησε οχτώ χρόνια μετά, και η Γιούλια Βόλκοβα άλλαξε εντελώς στάση!
Σε συνέντευξή της σε εκπομπή της Ρωσικής τηλεόρασης, η Γιούλια απάντησε πως θα αντιδρούσε αν μάθαινε πως ο γιος της είναι ομοφυλόφιλος:
«Θα τον καταδίκαζα και θα τον κατέκρινα, επειδή πιστεύω ότι ένας άντρας πρέπει να είναι αληθινός άντρας! Ο Θεός, δημιούργησε τον άνδρα για να μας προστατεύει. Αυτή είναι η φύση. Για μένα ο άνδρας συμβολίζει την υποστήριξη και την δύναμη. Δεν θα δεχτώ έναν γκέι γιο! »
Και συνέχισε, λέγοντας ότι «είναι διαφορετικό να βλέπεις δυο γυναίκες απ “ότι δυο άντρες μαζί. Κατά τη γνώμη μου, οι λεσβίες είναι αισθητικά καλύτερες συγκριτικά με δυο άντρες οι οποίοι κρατιούνται χέρι-χέρι και φιλιούνται ».
Ωστόσο, στο τέλος για να … «μπαλώσει» τα όσα είπε, εξήγησε πως «έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους.Πιστεύω πως το να είσαι είναι καλύτερο από το να είσαι δολοφόνος, κλέφτης ή ναρκομανής.
Αν έπρεπε να επιλέξω από όλα τα παραπάνω , σίγουρα προτιμώ να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση