GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαλασόπουλος για Ψινάκη: Ρατσιστικά σχόλια ενός νεόκοπου δημάρχου...

Επιστολή του Προέδρου ΠΟΕ- ΟΤΑ στον ΣΚΑΙ και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε: Το ότι φιλοξενήσατε το «μανιφέστο» του Δήμαρχου Μαραθώνα κ...


Επιστολή του Προέδρου ΠΟΕ- ΟΤΑ στον ΣΚΑΙ και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε:
Το ότι φιλοξενήσατε το «μανιφέστο» του Δήμαρχου Μαραθώνα κ. Ηλία Ψινάκη στην εκπομπή σας είναι δικαίωμά σας.
Το ότι όμως ανέχεστε τα ρατσιστικά σχόλιά του σε βάρος των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης περί «αγράμματων», «άπλυτων» και «αγενών» και την ίδια στιγμή εξαπολύετε επίθεση σε βάρος μου, ως Προέδρου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., είναι ανήθικο και αντιδεοντολογικό.
Δεν περίμενα να ακούσω θετικά σχόλια από ένα ραδιοφωνικό σταθμό και μία εκπομπή που επανειλημμένα με έχει στοχοποιήσει (γιατί άραγε;) αλλά είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να πετάτε λάσπη εναντίον μου και να συκοφαντείτε το ρόλο μου στο συνδικαλιστικό κίνημα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης χωρίς να έχω τη δυνατότητα της παρέμβασης.
Αν πραγματικά θέλετε να κάνετε οποιαδήποτε συζήτηση για τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν τη Διαχείριση των Απορριμμάτων, είμαι στη διάθεσή σας και έτοιμος να δεχτώ την κριτική. Όχι όμως τις συκοφαντίες και την απρόκλητη επίθεση στο πρόσωπό μου, με αφορμή τα ρατσιστικά σχόλια ενός νεόκοπου Δημάρχου που δεν έχει αντιληφθεί τον πραγματικό του ρόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση