GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατερίνη: Το «έτσουζε» με κλεμμένα αλκοολούχα ποτά

Βρήκε, όμως, τρόπο να το κάνει κλέβοντας τα μπουκάλια του αγαπημένου του ποτού από τα ράφια καταστημάτων στην Ολυμπιακή Ακτή Πιερίας...


Βρήκε, όμως, τρόπο να το κάνει κλέβοντας τα μπουκάλια του αγαπημένου του ποτού από τα ράφια καταστημάτων στην Ολυμπιακή Ακτή Πιερίας.
Ο δράστης έμπαινε ως πελάτης στα μαγαζιά και έκρυβε δυο- δυο στα ρούχα του τα μπουκάλια, έχοντας μάλιστα ιδιαίτερη προτίμηση στα ακριβά είδη.
Για κακή του τύχη, όμως, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κατερίνης εξασφάλισαν ένα βίντεο από την κάμερα κλειστού κυκλώματος κοντινού καταστήματος, που τον απεικόνιζε να βγαίνει από το κατάστημα ενός 70χρονου κρατώντας τις δύο φιάλες οινοπνευματωδών ποτών αξίας 60 ευρώ που είχε κλέψει!
Ο 48χρονος συνελήφθη και στο πλαίσιο της προανάκρισης ομολόγησε ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες είχε κλέψει ξανά οινοπνευματώδη ποτά από το κατάστημα του 70χρονου και από άλλα δύο στην περιοχή.
Συνολικά, είχε αρπάξει 16 φιάλες αξίας 360 ευρώ οι οποίες δεν βρέθηκαν, καθώς προφανώς τις είχε καταναλώσει.
Ο λάτρης του αλκοόλ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης που του απήγγειλε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση