GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψηφιακός μαστογράφος στο νοσοκομείο Τρικάλων

Παρελήφθη σήμερα και αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, δίνοντας λύση στα προβλήματα πολλών Τρικαλινών γυ...



Παρελήφθη σήμερα και αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, δίνοντας λύση στα προβλήματα πολλών Τρικαλινών γυναικών.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr σήμερα, παρουσία του Διοικητή του Γ.Ν. Τρικάλων κου Γ.Σουφλιά και του Συντονιστή Διευθυντή του Ακτινολογικού Εργαστηρίου κου Σ. Περίφανου παρελήφθη ο καινούριος Ψηφιακός Μαστογράφος που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και είναι ο μοναδικός σε Νοσοκομείο της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος .

Πραγματοποιήθηκε επίδειξη των δυνατοτήτων του μηχανήματος, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, σε όλους όσους μόχθησαν για την επιτυχή έκβαση της διαδικασίας.

Απομένουν κάποιες τεχνικές και γραφειοκρατικές διαδικασίες για την πλήρη παράδοση του σε λειτουργία στο κοινό του Νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση