GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κώστας Μαρτάκης μίλησε για την σχέση του με τον Ηλία Ψινάκη...

Ο Κώστας Μαρτάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Σπίτι μου Σπιτάκι μου, το μεσημέρι του Σαββάτου, και μίλησε για τα πρώτα του ...



Ο Κώστας Μαρτάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Σπίτι μου Σπιτάκι μου, το μεσημέρι του Σαββάτου, και μίλησε για τα πρώτα του βήματα στον χώρο του τραγουδιού αλλά και για τη σχέση του με τον πρώην μάνατζέρ του, Ηλία Ψινάκη.
Τι είπε ο ίδιος για τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι και για τη συμμετοχή του στο «Dream Show»; «Ήμουν στο «Dream Show», από εκεί ξεκίνησα.

Ήταν μια φοβερή εμπειρία, έμαθα πολλά και είχα πολύ καλούς δασκάλους. Αυτά τα παιχνίδια, κατά τη γνώμη μου, βοηθάνε να μπεις στο «κλίμα» του χώρου πολύ πιο γρήγορα. Και φυσικά σε μαθαίνει ο κόσμος, μαθαίνουν ποιος λέει το τραγούδι, το πρόσωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε την ηλικία του δηλώνοντας με χιούμορ: «Είμαι 30 χρονών και είμαι πια εννιά χρόνια στον χώρο. Κρατιέμαι καλά, έχω καλό γιατρό!».
Στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση του με τον πρώην μάνατζέρ του, Ηλία Ψινάκη, αλλά και για τον νέο του «ρόλο» ως δήμαρχος Μαραθώνα. «Μια χαρά είμαστε. [...] Του πάει πολύ νομίζω. Μπήκε σε έναν χώρο που δεν είναι η δουλειά του και αμέσως ξεκίνησε τη δουλειά και το ξεσκαρτάρισμα» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής, ενώ στην ερώτηση αν του έχει πει ποτέ «ευχαριστώ», είπε: «Του το “χω πει το ευχαριστώ, ήταν ο άνθρωπος που ξεκίνησα τη συνεργασία μου μετά το παιχνίδι…».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση