GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φήμες για νέα υποβάθμιση της γαλλικής οικονομίας

Φήμες έχουν κατακλύσει το γαλλικό Τύπο ότι επίκειται νέα υποβάθμιση της γαλλικής οικονομίας αύριο από τον οίκο αξιολόγησης, Moody”s,...


Φήμες έχουν κατακλύσει το γαλλικό Τύπο ότι επίκειται νέα υποβάθμιση της γαλλικής οικονομίας αύριο από τον οίκο αξιολόγησης, Moody”s, τη δεύτερη κατά σειρά, με αποτέλεσμα η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομική δύναμη της ευρωζώνης να χάνει και το δεύτερο Α από τα τρία ΑΑΑ της ανώτατης αξιολόγησης.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Τύπο, η υποβάθμιση θα γίνει αύριο.
Όλα αυτά λίγο πριν ην έναρξη της καθιερωμένης κάθε έξι μήνες συνέντευξης του Προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, ενώπιον 400 ξένων και Γάλλων δημοσιογράφων.
Θεωρείται βέβαιο ότι ο Φρανσουά Ολάντ θα δεχτεί πλήθος ερωτήσεων για το βιβλίο της πρώην συντρόφου του, Βαλερί Τριερβελλέρ, στο οποίο αποκαλύπτει πληθώρα λεπτομερειών για την κοινή ζωή του ζευγαριού στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων.
Ανάμεσά τους και πράγματα καθόλου κολακευτικά για το Γάλλο Πρόεδρο, όπως ότι δε συμπαθεί καθόλου τους φτωχούς, τους οποίους αποκαλεί «ξεδοντιάρηδες».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση