GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Επίθεση" Κιμούλη στον Δημήτρη Πιατά: «Χάθηκε η αξιοπρέπεια...»

Ιδιαίτερα ενοχλημένος φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Κιμούλης μετά το ξαφνικό τέλος της παράστασης "Θεσμοφοριάζουσες", ...



Ιδιαίτερα ενοχλημένος φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Κιμούλης μετά το ξαφνικό τέλος της παράστασης "Θεσμοφοριάζουσες", με τον θεατρικό επιχειρηματία Φάνη Κιρκινέζο, αλλά και με συναδέλφους του.
Ο Γιώργος Κιμούλης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο facebook την επιστολή του, μέχρι πρότινος συμπρωταγωνιστή του στην παράσταση, Δημήτρη Πιατά, σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων «Γεια σου, ρε "φίλε" Δημήτρη, που "νιώθεις πόνο απ' τον ξαφνικό θάνατο" και που "ο πόνος είναι προσωπική σου υπόθεση" και "δε θες να γίνει τροφή σε κανένα ΜΜΕ"!!».
Κλείνοντας, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρει, λίγο πριν παραθέσει την επιστολή Πιατά, «Χάνεται η αξιοπρέπεια, αλλά δίδονται κάποια χρήματα σ' αυτούς που τα έχουν ανάγκη πιο πολύ απ' όλους (;)... πάλι καλά...».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση