GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Βούλγαροι συνδυάζουν διακοπές στη χώρα τους και την Ελλάδα

Αύξηση 15% καταγράφηκε, το φετινό καλοκαίρι, στον αριθμό των Βούλγαρων που συνδυάζουν τις διακοπές τους στο Ζλάτογκραντ (νότια Βουλγ...


Αύξηση 15% καταγράφηκε, το φετινό καλοκαίρι, στον αριθμό των Βούλγαρων που συνδυάζουν τις διακοπές τους στο Ζλάτογκραντ (νότια Βουλγαρία) με ταξίδια σε παραθαλάσσιους προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας, δήλωσε ο επικεφαλής της Ένωσης Ξενοδόχων της περιοχής Αλεξάντερ Μίτουσεφ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο αριθμός των Βούλγαρων που επιλέγουν τα παραθαλάσσια θέρετρα της περιοχής του Ζλάτογκραντ δεν κατέγραψε πτώση ούτε τον Σεπτέμβριο, ενώ οι τιμές διανυκτέρευσης σε ελληνικά ξενοδοχεία μειώθηκαν κατά 20% με 30%. "Οι περισσότεροι τουρίστες σε παραλίες της Βόρειας Ελλάδας είναι Βούλγαροι", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μίτουσεφ.
Ο ίδιος τόνισε ότι, τα τουριστικά "πακέτα" που προσφέρουν διανυκτέρευση στο Ζλάτογκραντ και επίσκεψη στις παραλίες της Βόρειας Ελλάδας καταγράφουν θετικές πωλήσεις, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Ο κ. Μίτουσεφ σημείωσε ότι, ορισμένοι Βούλγαροι που ταξιδεύουν σε ελληνικές παραλίες κάνουν με την ευκαιρία και εκδρομές σε πόλεις, όπως η Καβάλα και η Ξάνθη.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση