GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διχασμό προκαλεί η απόφαση του ΣτΕ για τις Κυριακές

Μείζον πολιτικό πρόβλημα προκύπτει από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει παράνομο το άνοιγμα των καταστημάτων τις...


Μείζον πολιτικό πρόβλημα προκύπτει από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει παράνομο το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.
Μια μεταρρύθμιση η οποία έτυχε της πλήρους αποδοχής των πολιτών, οι οποίοι έσπευσαν κάθε φορά που τα καταστήματα άνοιγαν να τα επισκεφτούν, ανατρέπεται μέσω δικαστικής απόφασης προκαλώντας αντιδράσεις.
Χαρακτηριστικό είναι το ειρωνικό σχόλιο του τέως υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη στο twitter πως: «Αν προσφύγει κάποιος να κλείνουν τις Κυριακές, λόγω ηθικής βλάβης, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, ανθοπωλεία, φαντάζομαι θα κλείσουν κι αυτά!».
Ήδη στο υπουργείο Ανάπτυξης μελετούν τον τρόπο αντίδρασης καθώς δεν είναι εύκολο μια αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας της αγοράς, που ο κόσμος έδειξε να αποδέχεται, να ανατρέπεται με τέτοιο τρόπο.


Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση