GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχωρεί (και) ο Λυκούδης από τη ΔΗΜΑΡ...

Θέμα ωρών είναι πλέον η επίσημη δημοσιοποίηση της διάσπασης της ΔΗΜΑΡ, καθώς σήμερα θα συνεδριάσουν τα μέλη της Μεταρρυθμιστικής Τάσης το...

Θέμα ωρών είναι πλέον η επίσημη δημοσιοποίηση της διάσπασης της ΔΗΜΑΡ, καθώς σήμερα θα συνεδριάσουν τα μέλη της Μεταρρυθμιστικής Τάσης του Σπ. Λυκούδη για να ανακοινώσουν την οριστική αποχώρησή τους από το κόμμα του Φ. Κουβέλη.
Την εξέλιξη αυτή την προανήγγειλε ο κ. Λυκούδης την εβδομάδα που πέρασε επιβεβαιώνοντας ότι η τάση του (εκπροσωπείται από 26 άτομα στην 110μελή Κ.Ε.) δεν προτίθεται να παραστεί στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ, γεγονός που την οδηγεί στην έξοδο από το κόμμα.
Η τάση Λυκούδη ήταν που προωθούσε το σενάριο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και το «Ποτάμι». Στη ΔΗΜΑΡ -εν τη απουσία Λυκούδη- θα ενισχυθούν πλέον οι φωνές που επιθυμούν τη σύμπραξη με τον κ. Τσίπρα και την πτώση της κυβέρνησης το ταχύτερο.
Αγνωστο παραμένει το εάν θα ανεξαρτητοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες από την Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ, αν και το αντίθετο θα φαινόταν πολιτικώς παράδοξο.
Ο κ. Λυκούδης εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι συνομιλεί με πολλά νυν και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ (Αννα Διαμαντοπούλου, Γ. Φλωρίδη, Αννυ Ποδηματά κ.ά.) ενώ συχνές επαφές έχει και με το «Ποτάμι». Οι Γρ. Ψαριανός, Ανδ. Παπαδόπουλος, Μ. Λιοναράκη και Ντόρα Τσικαρδάνη είναι μεταξύ των πολιτικών του φίλων, ενώ σε τακτικές συνομιλίες βρίσκεται και με τους βουλευτές Βασ. Οικονόμου και Νίκη Φούντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση