GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύσκεψη ΓΣΕΕ - ΕΚΘ και Εργατικών Κέντρων της Β. Ελλάδας

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στη σύσκεψη - Συνέντευξη Τύπου που διοργανώνει με τη συμμετ...



Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στη σύσκεψη - Συνέντευξη Τύπου που διοργανώνει με τη συμμετοχή των προεδρείων όλων των Εργατικών Κέντρων των νομών της Βόρειας Ελλάδας, παρουσία κλιμακίου της ΓΣΕΕ, προκειμένου να καταγράψουμε τα προβλήματα των εργαζομένων στις περιφέρειες της Μακεδονίας και της Θράκης, ενόψει του Συλλαλητηρίου των Συνδικάτων το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014, στις 18:00 στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Η Σύσκεψη - Συνέντευξη Τύπου, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του 7ου ορόφου του ΕΚΘ (Αριστοτέλους 32).

Θεωρώντας τη συμμετοχή σας αλλά και την προβολή των θέσεων των εργαζομένων από τα ΜΜΕ που εργάζεστε δεδομένη, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση