GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεταφορά των τμημάτων της Κοινωνικής Πρόνοιας στη Πάτρα

Από την Αντιδημαρχία Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνεται η μεταφορά των τμημάτων Κοινωνι...



Από την Αντιδημαρχία Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνεται η μεταφορά των τμημάτων Κοινωνικής Πρόνοιας, Υγείας και Εθελοντισμού, αλλά και των γραφείων της συγκεκριμένης Αντιδημαρχίας, από το κτίριο στην οδό Κανάρη που στεγάζονται και λειτουργούν μέχρι σήμερα, στην οδό Πατρών –Αθηνών 15 (απέναντι από την Περιφέρεια).

Αυτό σημαίνει, ότι από σήμερα 30 Σεπτεμβρίου και μέχρι την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, οι υπηρεσίες της Κοινωνικής Πρόνοιας, της Υγείας και του Εθελοντισμού δεν θα λειτουργούν.

Θα επαναλειτουργήσουν την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, στη νέα διεύθυνση και στα τηλέφωνα: 2610-450283, 2610-454609.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας Δημήτρης Πελεκούδας, ζητά την κατανόηση των πολιτών, αλλά η μεταφορά των υπηρεσιών κρίθηκε απαραίτητη, προκειμένου να εξοικονομηθεί το ποσόν των ενοικίων, που μέχρι τώρα κατέβαλε ο Δήμος για τα γραφεία της οδού Κανάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση