GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μεγάλη βραδιά του ΠΑΟΚ

Η 30η Σεπτεμβρίου θα κατέχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά και τη μνήμη των φίλων του ΠΑΟΚ. Ήταν η μέρα που η αγαπημένη τους ομάδ...


Η 30η Σεπτεμβρίου θα κατέχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά και τη μνήμη των φίλων του ΠΑΟΚ. Ήταν η μέρα που η αγαπημένη τους ομάδα έπαιρνε μια επική πρόκριση απέναντι στην Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο.
Δεκαεπτά χρόνια και δύο εβδομάδες πίσω στο χρόνο, το γκολ του Κώστα Φρατζέσκου στην Τούμπα ήταν ένα μικρό θαύμα, αλλά μόνο η αρχή. Ουδείς περίμενε τη συνέχεια, ειδικά όταν μόλις στο 22’ της ρεβάνς του Λονδίνου ο Ντένις Μπέργκαμπ έβαζε μπροστά τους «κανονιέρηδες». Όλοι περίμεναν πως θα ακολουθούσε «καταιγίδα» και το «Χάιμπουρι» θα γινόταν κατηφορικό.
Όχι όμως… Ο άριστα στημένος από τον Άγγελο Αναστασιάδη ΠΑΟΚ δεν έχασε την ψυχραιμία του, οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ ήταν φλύαροι και το ματς όδευε προς παράταση, μέχρι τη μαγική στιγμή του 87’. Ο Ζήσης Βρύζας πήρε την μπάλα λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή, «χόρεψε» την άμυνα και έφερε την μπάλα στο αριστερό του πόδι κι από εκεί στα δίχτυα.
Το γκολ χάρισε στον ΠΑΟΚ την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου UEFA, αλλά ήταν κάτι παραπάνω από αυτό.
Το επίτευγμα, δε, του «Δικεφάλου του Βορρά» απέκτησε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς εκείνη τη σεζόν η ομάδα που απέκλεισε κατέκτησε το νταμπλ στο Νησί.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση