GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε»

Ικανοποιημένος από την απόδοση της Εθνικής ομάδας στα μέχρι τώρα παιχνίδια της στο Μουντομπάσκετ εμφανίστηκε ο Νικ Καλάθης. Ο διεθν...


Ικανοποιημένος από την απόδοση της Εθνικής ομάδας στα μέχρι τώρα παιχνίδια της στο Μουντομπάσκετ εμφανίστηκε ο Νικ Καλάθης.
Ο διεθνής γκραντ χαρακτήρισε δύσκολα τα ματς που απομένουν με Κροατία και Αργεντινή και εξέφρασε την πίστη ότι η ομάδα θα βελτιωθεί.
«Στα τρία παιχνίδια που έχουμε δώσει είχαμε καλή απόδοση. Το πιο καλό στοιχείο μας είναι η συνέπεια που έχουμε, ο καθένας μας μπορεί να τραβήξει την ομάδα στο σκορ και ο αντίπαλος δεν μπορεί να εστιάσει σε έναν παίκτη μας. Έχουμε δύο ακόμη ματς μπροστά μας. Θα είναι δύσκολα, αλλά έχουμε κάνει καλή δουλειά και πιστεύω πως θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε», ανέφερε και σχολίασε για το γρήγορο παιχνίδι της Εθνικής:
«Έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν αυτό το παιχνίδι. Έχουμε ταχείς γκαρντ, φόργουορντ και ακόμη και ψηλούς, που μπορούν να ανταποκριθούν. Έτσι μπορούμε να πάρουμε κάποιους εύκολους πόντους αντί να πάμε στο πέντε εναντίον πέντε».
Ο Νικ Καλάθης μάλιστα έπλεξε το εγκώμιο του Κατσικάρη για τη δουλειά του και μάλιστα, εμμέσως πλην σαφώς τάχθηκε υπέρ της παραμονής του για πολλά χρόνια στον πάγκο της Εθνικής.
«Είναι καλό να έχουμε έναν προπονητή που θα είναι για πολλά χρόνια. Θα μπορέσουμε έτσι να έχουμε ένα συγκεκριμένο στυλ για πολλά χρόνια. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι καλό να αλλάζεις προπονητή και φιλοσοφία κάθε χρόνο. Αγαπάμε τον κόουτς και αν δει κανείς όλες τις μεγάλες εθνικές ομάδες, κρατούν τον προπονητή τους για αρκετά χρόνια, χτίζοντας κάτι σαν δυναστεία».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση