GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Χρειάζεται υπομονή από όλους»

«Χρειάζεται υπομονή από όλους για να δούμε που θα φτάσουμε», τόνισε ο Ράσβαν Ρατς μιλώντας στην Real News σχετικά με τους πρώτους το...


«Χρειάζεται υπομονή από όλους για να δούμε που θα φτάσουμε», τόνισε ο Ράσβαν Ρατς μιλώντας στην Real News σχετικά με τους πρώτους του μήνες θητείας στον ΠΑΟΚ.
«Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να δίνω τον καλύτερό εαυτό μου, ώστε να ανταποδώσω τη ζεστασιά που μου έχουν δείξει από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Τούμπα. Νομίζω ότι και ο κόσμος αντιλαμβάνεται την προσπάθεια που κάνω μέσα στο γήπεδο και την εκτιμά με τον καλύτερο τρόπο», ανέφερε ο Ρουμάνος άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» και συνέχισε:
«Είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν και κανείς δεν μπορεί από τώρα να πει με σιγουριά που μπορεί να φτάσει η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα δείχνουμε στο γήπεδο ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, ωστόσο σίγουρα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Το ταξίδι στη φετινή σεζόν θα είναι μεγάλο και χρειάζεται υπομονή από όλους για να δούμε που θα φτάσουμε».
Σχετικά με τις 100 συμμετοχές σε ευρωπαϊκά παιχνίδια που συμπλήρωσε την Πέμπτη με αντίπαλο της Ντιναμό Μινσκ σχολίασε:
«Για εμένα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Με το ίδιο πάθος που αγωνίστηκα στο πρώτο μου ευρωπαϊκό παιχνίδι αγωνίστηκα και στο εκατοστό μου και με το ίδιο πάθος θα συνεχίσω να αγωνίζομαι κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο. Αυτό όμως που μετρά περισσότερο από όλα και τις επιδόσεις του κάθε ποδοσφαιριστή είναι η ίδια η ομάδα. Και εγώ από την πλευρά μου κάνω ό,τι μπορώ για να τη βοηθώ να παίρνει νίκες σε κάθε αγώνα», κατέληξε.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση