GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νυφούλα σε ένα μήνα η Φειδά

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει σε ένα μήνα η Σίσσυ Φειδά και οι ετοιμασίες για τον γάμο της με τον αγαπημένο της Γιώργο Ανδρίτσο ...


Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει σε ένα μήνα η Σίσσυ Φειδά και οι ετοιμασίες για τον γάμο της με τον αγαπημένο της Γιώργο Ανδρίτσο βρίσκονται… στο φόρτε τους.
Το ζευγάρι απέδειξε ότι η διαφορά ηλικίας δεν έχει σημασία όταν υπάρχει σύμπνοια και ευτυχία. Η Σίσσυ Φειδά μιλώντας στο περιοδικό «Εγώ» περιέγραψε πως αποφάσισε να παντρευτεί. «Δεν μου έκανε επίσημη πρόταση γάμου. Δεν θα ήταν στο στυλ του να γονατίσει και να με ρωτήσει «θες να με” παντρευτείς;» Και για να είμαι ειλικρινής, εάν το έκανε, δεν θα μου άρεσε καθόλου. Ούτε σε εμένα θα ταίριαζε κάτι τέτοιο. Ο Γιώργος είναι, ένας άνθρωπος με ιδιαίτερα υψηλό IQ. Έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και, παρά την ηλικία του, έχει ζήσει αρκετά πράγματα και τα έχει επεξεργαστεί πολύ καλά. Λίγους μήνες μετά τη γνωριμία μας μου είχε πει «Εσένα δεν σ” αφήνω. Θα σε παντρευτώ». Εγώ τον πείραζα τότε. Του έλεγα ότι έπρεπε να με πείσει γι” αυτό. Είχα τις ανασφάλειες μου, αλλά όλα αυτά εξαφανίζονται όταν υπάρχει αγάπη. Θεωρούσα ουτοπικό το να πιστεύει κάποιος ότι θα είναι μαζί με τον άλλο για μια ζωή. Επειδή έβλεπα πολλά φιλικά μου ζευγάρια να χωρίζουν, ήθελα να αισθάνομαι σίγουρη όταν θα έκανα αυτό το βήμα, ώστε να μειώσω τις πιθανότητες να πάει κάτι στραβά. Αυτό, βέβαια, είναι κουτό, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει».
Συνέχισε λέγοντας: «Γι” αυτό και όταν τον άκουσα να επιμένει για το γάμο, μου φάνηκε κάπως μακρινό. Μέχρι που ήρθε η στιγμή που αναρωτήθηκα: «Τι γίνεται τώρα; Σε ένα μήνα παντρεύομαι». Όταν υπάρχουν αγάπη, σεβασμός και εμπιστοσύνη, τότε είναι η σωστή στιγμή για να γίνει το επόμενο βήμα».
Μιλώντας για τον αγαπημένο της Γιώργο αναφέρθηκε στα προτερήματα που συγκεντρώνει και… της έκλεψε την καρδιά. «Έχει το χάρισμα να συγκεντρώνει πολλά πλεονεκτήματα μαζί. Είναι έντιμος, ειλικρινής και συγκροτημένος. Πάνω απ” όλα είναι άντρας. Ο λόγος του μετράει. Είναι πολύ σκληρός, αλλά και ευαίσθητος ταυτόχρονα. Είναι άνθρωπος της οικογένειας και όχι των παθών. Έχει έντονο χαρακτήρα και είναι πολύ αρρενωπός. Με καταλαβαίνει απόλυτα και ξέρει ποια είμαι. Μαζί του είμαι ο εαυτός μου».
Τέλος, η Σίσσυ Φειδά αποκάλυψε: «Συνήθως ένα ζευγάρι ενώνεται με τα δεσμά του γάμου επειδή θέλει να δημιουργήσει οικογένεια. Για να προχωράμε, λοιπόν, τη ζωή μας, θέλουμε ν’ αποκτήσουμε παιδιά. Μακάρι να είμαι τυχεροί και να συμβεί».
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση