GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Συνεργαζόμαστε με την Ελλάδα για το θέμα του φυγόδικου Σύρου επιχειρηματία

Το Κυπριακό υπουργείο Δικαιοσύνης με ανακοίνωση του διαψεύδει τα όσα μεταδόθηκαν από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων περί κωλυσι...

Το Κυπριακό υπουργείο Δικαιοσύνης με ανακοίνωση του διαψεύδει τα όσα μεταδόθηκαν από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων περί κωλυσιεργίας των κυπριακών διωκτικών αρχών αναφορικά με αίτημα των ελληνικών αρχών για το θέμα του φυγόδικου Σύρου επιχειρηματία Φουάντ Αλ Ζαγιάτ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «οι έρευνες γύρω από το αίτημα των ελληνικών Αρχών για το θέμα του Σύρου επιχειρηματία Φουάτ Αλ Ζαγιάτ, καθώς και για άλλα θέματα, βρίσκονται σε εξέλιξη και οι κυπριακές διωκτικές Αρχές δείχνουν κάθε επιμέλεια. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν μπορούν να δοθούν, αφού οι έρευνες συνεχίζονται», σημειώνει το Υπουργείο Δικαιοσύνης σε ανακοίνωσή του.

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων είχε μεταδόσει ότι «οι κυπριακές Αρχές σιωπούν αναφορικά με τον φυγόδικο στην Ελλάδα για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου, Φουάτ Αλ Ζαγιάτ, ο οποίος δικάζεται στην Αθήνα -μη παριστάμενος- στη δίκη του πρώην Κύπριου Υπουργού Εσωτερικών Ντίνου Μιχαηλίδη και του γιού του, Μιχάλη, η οποία από χθες (Παρασκευή) εισήλθε στο ουσιαστικό της μέρος».

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση