GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Σαμαρά

Η Κουμουνδούρου σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πορτογάλο ομόλογό του ανέφερε μεταξύ ά...


Η Κουμουνδούρου σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πορτογάλο ομόλογό του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Ο κ. Σαμαράς θα πρόσφερε άφθονο γέλιο με τις δηλώσεις του για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, αν δεν ήταν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας»
Αναλυτικά το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής

«Ο κ. Σαμαράς θα πρόσφερε άφθονο γέλιο με τις δηλώσεις του για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, αν δεν ήταν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας. Παραμένει, όμως, πρωθυπουργός μιας χώρας που έχει βιώσει τις πιο δραματικές συνέπειες μιας βάρβαρης και αντικοινωνικής πολιτικής, για την οποία δεν λέει λέξη.
Δεν σταματά, όμως, να αναμασά με απαράμιλλο κυνισμό δηλώσεις για έξοδο από το μνημόνιο, το οποίο την ίδια στιγμή εφαρμόζει με κάθε κόστος για τον ελληνικό λαό.
Η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα υπερασπιστεί στην Ευρώπη τα συμφέροντα των πολιτών της και όχι μαριονέτες που χορεύουν στο ρυθμό των ισχυρών».
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση