GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασημακοπούλου: Ο κόσμος θέλει να δει απτά αποτελέσματα

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στην αναστάτωση που έχει πρ...


Η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στην αναστάτωση που έχει προκαλέσει στους πολίτες ο ΕΝΦΙΑ, αλλά και στην ανάγκη που υπάρχει να διορθωθούν τα προβλήματα.
«Τη στιγμή που έχει γίνει όλη αυτή η ιστορία με τον ΕΝΦΙΑ, που εγώ σας το λέω από τη δική μου εκλογική περιφέρεια και προφανώς και στις άλλες εκλογικές περιφέρειες ακριβώς έτσι είναι, έχουν προκαλέσει μία αναστάτωση στην κοινωνία μεγάλη και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να διορθωθεί. Η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί και θέλει να δει απτά αποτελέσματα και μετρήσιμα στην καθημερινότητά του», τόνισε η κ. Ασημακοπούλου.
Η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις και ειδικότερα στο θέμα των φοροελαφρύνσεων τόνισε ότι η Κυβέρνηση γνωρίζει τις ανάγκες και ξέρει ποιες είναι οι προτεραιότητες.
«Υπάρχει απόλυτη κατανόηση από πλευράς και βουλευτών και κυβερνήσεως και πρωθυπουργού ποιες είναι οι προτεραιότητες αυτή τη στιγμή στον κόσμο ο οποίος δικαίως ανυπομονεί να δει τα αποτελέσματα επιτυχιών σε μακροοικονομικό και δημοσιονομικό επίπεδο να μεταφράζονται σε ελαφρύνσεις, αποκατάσταση αδικιών και ξεσφίξιμο της θηλειάς που αισθανόμαστε όλοι γύρω από τον λαιμό μας», είπε η κ. Ασημακοπούλου.
Και πρόσθεσε: «Εχει εξαντληθεί και η φοροδοτική ικανότητα των πολιτών και η υπομονή. Αυτά λοιπόν είναι οι προτεραιότητες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε πολιτικό επίπεδο. Στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης αυτές οι προτεραιότητες είναι εμφανείς και θα προβληθούν και θα τεθούν στο τραπέζι. Από κει και πέρα, πιστεύω ότι ο κόσμος θα κρίνει μόνο από το αποτέλεσμα».

2 σχόλια

  1. Ο κόσμος θέλει να δει τα βυζιά σου για να τα συγκρίνει με της Βούλτεψη που λέει πως στέκονται καλύτερα. Τρομάρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΜΙΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση