GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλώτσησε γάτα και την έριξε στη θάλασσα!

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία της κακοποίησης ζώου θα καθίσει με την διαδικασία του αυτοφώρου ένας αλλοδαπός που, μ...


Στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία της κακοποίησης ζώου θα καθίσει με την διαδικασία του αυτοφώρου ένας αλλοδαπός που, μπροστά στα μάτια δεκάδων πελατών σε ένα παραλιακό εστιατόριο της Λευκάδας κλώτσησε μία γάτα και την έριξε στη θάλασσα!
Ενας από τους μάρτυρες της αποτρόπαιας σκηνής ήταν ένα μέλος του τοπικού Σωματείου Ζωόφιλων, ο οποίος είδε να περνά ένας αστυνομικός και τον κάλεσε να συλλάβει τον δράστη. Ο αστυνομικός, αν και ήταν εκτός υπηρεσίας λόγω θερινής άδειας, ακινητοποίησε τον αλλοδαπό και τον παρέδωσε στο πλήρωμα του περιπολικού που έφτασε λίγο αργότερα.
Οι άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν τον δράστη και τον οδήγησαν μαζί με τους μάρτυρες στο κτίριο του τμήματος, όπου πήραν καταθέσεις. Η κακοποίηση ζώου είναι αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα κι έτσι δεν απαιτήθηκε καν η υποβολή μηνύσεων σε βάρος του αλλοδαπού που οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.


Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση