GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάκης Πουνέντης: Όσα αποκάλυψε για την κόντρα Καινούργιου-Ηλιάκη

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Αυτά είναι», την οποία θα παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ μαζί με την Μαρία Ηλιάκη, ο Μάκης Πουνέντη...



Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Αυτά είναι», την οποία θα παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ μαζί με την Μαρία Ηλιάκη, ο Μάκης Πουνέντης παραχώρησε συνέντευξη στο People και, μεταξύ άλλων, μίλησε στην Σόνια Καζόνι για την φημολογούμενη κόντρα της Μαρίας Ηλιάκη με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Γυναίκες! Οι σχέσεις των γυναικών συχνά περνούν διάφορες φάσεις, αλλά πιστεύω πως οι άνθρωποι που αγαπιούνται βρίσκουν ξανά τις μεταξύ τους ισορροπίες. Δεν νομίζω πως έχουν να χωρίσουν κάτι σε προσωπικό επίπεδο. Το ότι βρέθηκαν σε απέναντι εκπομπές δεν σημαίνει και κάτι. Άλλωστε, ποτέ δεν έχω ακούσει τη Μαρία να μου μιλάει άσχημα για την Κατερίνα, ούτε την Κατερίνα να μιλάει άσχημα για τη Μαρία. Έχω καταλάβει πως οι γυναίκες παρεξηγούνται πιο εύκολα μεταξύ τους. Δεν ξέρω, όμως, αν τα πράγματα είναι σε τόσο μεγάλη έκταση όσο φαίνεται», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Όσο για την εκπομπή που ήθελε να κάνει με την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά δεν προχώρησαν οι συζητήσεις του με τον Alpha, ο ίδιος δήλωσε «Η αλήθεια είναι πως θέλαμε με την Κατερίνα να δουλέψουμε μαζί, για τον ίδιο λόγο που σου είπα και προηγουμένως, γιατί θέλω να δουλεύω με ανθρώπους με τους οποίους ταιριάζω. Και την Κατερίνα την αγαπάω. Είναι αυθόρμητη, μου αρέσει που απολαμβάνει αυτό που της συμβαίνει. Πριν από πέντε χρόνια, δεν περίμενα ότι ένας άνθρωπος που δεν λέει το «ρο» θα υπήρχε ακόμη στην τηλεόραση. Έχει χιούμορ και είναι ακομπλεξάριστη. Θα είχε πλάκα να ήμασταν όλοι μαζί και να συνεργαζόμασταν, αλλά δεν μας έκατσε ακόμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση